Inlägg från: VANBRUUN |Visa alla inlägg
  • VANBRUUN

    Princess ring

    Lihoo skrev 2014-03-05 19:50:50 följande:

    Hej!

    Jag behöver lite råd ang kvalité på ring. För självklart får man vad man betalar för.
    Men det jag undrar är hur ringen www.guldfynd.se/article/diamantring_i_18k_guld_0434258 håller för ett vardagsbruk då jag förälskat mig i den modellen. Bättre/sämre kvalite? Då den kostar 6780kr för 1st 10ct + 14st 0.1ct när en liknande från classic serien från Smycka med liknande sten uppstättning går på på 0,24ct  kostar ca 4000kr mer men samma bredd och höjd. Bägge har kvaliten wsi.

    Jag tvekar lite just för jag är skeptisk på kvalitén och gärna skulle vilja höra andras upplevelser som äger rigar ur princess serien.

    Mitt andra alternativ är att kommbinera en Rhen ring på 0,15ct wvs från schalin med 10st 0.3ct wsi, Nackdelen är att den är dubbelt så dyr men samtidigt att jag ej kommer se den innan jag isfl beställt en ring.

    Alla är 3mm bred och 1.5mm hög. 


    WSI alltså Wesselton(H-färgad) samt Slightly Included i klarhet ger ofta en väldigt bra kombination i förhållande till priset. Jag vet att guldfynd har god slipning på sina diamanter, jag hade försökt hitta en som har väldigt god eller bättre då det inte skiljer så mycket i pris för ett mycket bättre lyster i stenen. 

    Vad schalins har för kvalité på sina stenar vet jag ej men hör med dem innan du bestämmer dig för köp. 

    Oj, ser att du redan köpt din ring, roligt att du är nöjd! Förhoppningsvis kanske någon annan har glädje av detta inlägget.  
    www.VANBRUUN.com diamanter, vigsel- och förlovningsringar.
Svar på tråden Princess ring