• Maj12

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Blivande frugann: Hej! Midjebandet är egentligen inget midjeband :) utan det är ett "band" som du ska göra till ett hårband. I annonsen så ser du vad jag menar, men det kommer i längden 90cm (det där svarta tunna bandet som sätter ihop det virkade bandet med är inte med ,det är bara dom som visar hur man kan göra) Lång förklaring :) jag tänkte först också köpa ett tunt tyg band som jag skulle sy fast på detta så jag kunde knyta det i bak, men ändrade mig och tänker nu sy (min mamma) fast det direkt på klänningen. (eller bara liksom fästa det i bak) Hoppas du förstår min krångliga beskrivning :) Beställde den i Ivory men den är mer beige som du ser på bilden :) Men jag blev jättenöjd . www.ebay.com/itm/Venise-Flower-Trim-Lace-36-Women-Girls-Baby-Hair-Accessories-Headbands-Hats-/370749114489&var=&hash=item56525e8879

  • Maj12

    carola78: Usch vad jobbigt för dig :( Lider med dig....

    "Min" säljare på Ebay syr samma klänning som den du först beställde, men jag vet inte om han är något att ha, ser det först när jag får min klänning (vilket jag nu verkligen hoppas att jag får) i april.

    Annars kanske du kan skicka bilden på klänningen du först beställde till någon av dom Kina företagen som nämns i denna tråden och fråga vad dom tar för att sy upp den???????

  • Maj12
    carola78 skrev 2014-03-15 17:02:46 följande:

    Det gör inte så mycket då jag är ute i tid, men jag vill gärna veta om den levereras eller inte. Det är den biten som är jobbigast, skulle kunna tänka mig den sista klänningen oxå som jag la upp här. Vet inte om jag ska be om pengarna tillbaka och beställa en ny, vad tycker du?


    Den sista klänningen du la upp är verkligen jättefin! Smickrande!

    Det är verkligen jätte svårt att råda dig :( men eftersom säljaren "sida" är borta och han/hon svarar inte på mailet så känns det ju väldigt misstänksamt. För dom borde ju allafall svara dig. När maila du dom????
  • Maj12
    carola78 skrev 2014-03-15 17:12:02 följande:

    Ett mail för 2v sedan och ett idag. Inte hört något.

    Får jag svar på mina frågor till säljaren till denna klänning, så avslutar jag nog affären med den första klänningen.

    Vad betalade du för din klänning? 


    Ja är det 2 veckor sedan du mailade första gången så borde du ha fått svar nu. Förstår att det inte känns bra i magen.

    Genom att paypal försäkringen bara gäller i 45dagar efter du köpt varan, så bör du ju inte vänta för länge.

    Jag förstår dig om du häver köpet det känns ju jätte konstigt att dom bara försvunnit.

    Jag betalade 670:- för min klänning men börjar nu få lite ångest :)
  • Maj12
    carola78 skrev 2014-03-15 17:29:14 följande:

    Kan du länka till säljaren?

    Köpte min för ungefär samma, har haft jätte bra kontakt via ebay och de har svarat snabbt och vänligt. Nu är det helt tyst, vet iofs inte om säljaren ens anv den mail som hon uppgav i sitt första mail.....får väll se.

    Vad händer om jag får tillbaka pengarna och klänningen redan skulle ha skickats? 


    Tyvärr så vet inte jag hur det går till med den försäkringen, jag har aldrig behövt använda den. Men vet om den eftersom jag har fått mail om det. Men det borde ju finnas någon mailadress till paypal där du kan rådfråga. För dom borde ju sett detta hända förut.
  • Maj12
    carola78 skrev 2014-03-16 14:31:01 följande:

    Fått svar?

    När skulle du få klänningen? 


    Fick svar av säljaren i går 10 min efter jag mailat honom. Han har lovat mig att jag ska få den senast mitten på april. Så håller nu tummarna att jag inte får en tegelsten ;) Hur går det för dig? Har du bestämt dig hur du ska göra?
  • Maj12
    carola78 skrev 2014-03-16 15:11:38 följande:

    Har kontaktat ebay, de vill att jag ska försöka kontakta säljaren och invänta leveransdatum. Har svarat och frågat om jag kan utnyttja pengarna tillbaka garantin redan nu när säljare avslutat sitt konto och jag inte får tag på denne. 

    Får jag det så kommer jag beställa en ny klänning. Har bara inte bestämt vilken klänning jag ska ta i så fall:/ 


    Okej, då får vi se vad dom svarar dig. Hoppas du inte behöver vänta. Tyvärr så vågar jag inte rekommenderar min säljare än :(

    Jag hoppas verkligen du hittar någon wow klänning. För du vill inte köra på samma klänning fast en annan säljare? För jag har sett den klänningen lite överallt å den är ju såå fin!!!
  • Maj12

    Spinner: Såå fin! Den ska du va nöjd över. Jag tycker faktiskt att din klänning är finare än bilderna på originalet.

    carola78: Vad skönt ändå att du ska få tillbaks dina pengar men trist att det inte blev den klänningen.

    Ja det är ju det där med pengarna, man måste vrida och vända så dom ska räcka till så mycket som möjligt, vi gör likadant. Den sista klänningen är verkligen jättefin men om det är släppet som stör dig varför kan du inte välja en klänning utan släp som till exempel första klänningen du visa efter det började krångla med din säljare. (Vet att den förmodligen har ett släp där i bak men enligt min mening är den snyggare utan släp) eller en klänning som den första du valde som är mer mermaid/trumpet form på, mer nära kroppen.

    Du får väl sätta dig ner med din kille och diskutera var smärtgränsen går pengamässigt, och sen leta. Håller tummarna att du ska hitta något

Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!