• mtep

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Tänkte jag skulle kolla igenom TS:s lista på Kinasidor som just nu är populära att beställa ifrån:


    www.landybridal.co -> Är det samma företag som låg bakom www.landybridal.com? För går man in där är den sidan stängd. Känns ju sådär säkert att beställa något då från LandyBridal!! (LANDYBRIDAL.COM has been shut down pursuant to a court order of the United States District Court for the Southern District of New York issued against the website's prior owner due to its unauthorized usage of trademarks and/or copyright protected imagery in order to sell counterfeit merchandise.)  

    www.dinobridals.com -> Här får jag inte upp något alls!

    www.jjshouse.com -> Vad är skillnaden på denna och nedan? Verkar vara samma företag?!

    www.jenjenhouse.com


    Det finns ingen omröstning någonstans där "kinaklänningköpare" har svarat var de köpt och om de är nöjda?
  • mtep

    Jag har kommit i kontakt med en sömmerska på Ebay i Kina via en medlem här på bröllopstorget. Kan läsa nästan 200 nöjda kommentarer. Men hur "brukar" man göra? Betala i förskott via Paypal??

  • mtep

    Ville tillägga till ovan...
    Jag har sålt varor för några år sedan på nätet mha Payson. Då kunde jag ju se att personen i fråga fört över pengar via Payson och först då skickade jag. Funkar Paypal på liknande vis? Eller vågar jag betala hela summan till sömmerskan utan att jag fått se någon klänning? Måste man göra betalningen via Ebay (fattar ej riktigt hur jag kopplar ihop mitt Ebaykontot med mitt Paypal konton?!

  • mtep
    Citronapelsin skrev 2015-02-11 18:49:55 följande:

    Betalade m kort på Dhgate
    Tog 12 dar trots att jag valde långsam gratis frakt 
    Mycket nöjd 
    1300kr
    ingen tull el annat ttillkomsts försöka lägga in bilderna


    Ok funkart Dhgate på samma sätt som eBay? Betalde du i förskott?
  • mtep

    Idag fick jag meddelande på eBay att min klänning skickats från HongKong! Känns spännande men känner mig samtidigt nästan lite illamående för jag är så nervös hur klänningen kommer se ut!! Hon skrev ett "tracking no". Men var hittar jag var jag kan skriva in detta och följa min klänning. Hur lång tid tar det att få nåt fr HongKong?

  • mtep
    midsommarbrud 2015 skrev 2015-03-24 07:02:04 följande:
    Jag har aldrig lyckats söka på "tracking no" från ebay Obestämd Leveranstiden brukar vara några dagar, men det kan variera från några dagar till en månad.. Det jag beställt från Hongkong/Kina brukar komma inom 2 veckor Glad
    Hoppas det inte tar en månad, då försgås jag av nervositet. Solig
  • mtep

    Idag var det min tur att få ett paket från Kina. Det tog bara 1 1/2 vecka; mycket snabbare än jag vågats hoppas på. Är hyfsat nöjd men tyget mellan hals och byst är lite konstigt; det är för mycket tyg.

    Kan inte ladda upp bilder här fr mobilen, provar länka till Dropbox om det är nån som vill se.

    www.dropbox.com/s/r8cvbjqlyw97fba/2015-04-02%2020.07.18.jpg?dl=0

    www.dropbox.com/s/sacehxz30duc9sb/2015-04-02%2020.10.51.jpg?dl=0

  • mtep
    crs skrev 2015-04-03 08:40:38 följande:

    Det gjorde de visst däremot med cmd+c/t/v. Länkarna verkar bara brutits. Förstår vad du menar med att det är för mycket tyg upptill, men i övrigt är den jättefin ju! :)


    Ja % bröt länken konstigt, men funkar om man kopierar hela länken.

    En annan sak som var lite konstigt var de påsydda knapparna... Är bara för dekoration men hänger lite konstigt. Tycker ni jag ska klippa bort dem?

    www.dropbox.com/s/t48mdt8snhyyuwn/2015-04-02%2020.05.45.jpg?dl=0
  • mtep
    Undrande skaning skrev 2015-04-04 07:43:33 följande:

    Åh, vilken fin klänning mtep! Har du kontaktat någon sömmerska? Det borde väl inte gå på en förmögenhet att göra de små ändringarna. Jag tycker absolut att du ska ha kvar knapparna, men att de kanske kan sys dit lite hårdare bara. Borde väl gå att strama åt tyget något uppe vid hals/byst på ett enkelt vis också. I det stora hela är klänningen underbar!


    Nä men borde kanske göra det efter påsken för iaf höra hur mycket det skulle gå på, skulle nog även behöva ta in den lite i midjan för att den ska sitta helt 100.

    Svår avvägning: hålla nere kostnaderna vs va helt nöjd! ;)
  • mtep
    Kiki123 skrev 2015-05-06 07:38:37 följande:

    Nu är det äntligen dags att beställa klänningen men en fråga uppstod, hur har ni gjort med betalningen? PayPal eller kort direkt via sidan? Känns som om kort är smidigt men är det säkert?


    Jag betalade via PayPal, kändes säkrare.
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!