• Skinkebiten

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Jag hade också tänkt att följa era råd och beställa klänning utifrån foton som jag skickar till Dino, däremot hittar jag inga fungerande kontaktuppgifter till dem. När jag försöker maila dem enligt mailadressen som står under "Contact us" får jag autosvar på delivery failure. När jag fyller i deras kontaktformulär får jag också ett melmeddelande. Hur har ni andra gjort?

    /Lena

  • Skinkebiten

    Jag försökte med det också, men efter att jag tryckt på send öppnades ett nytt fönster där det  stod delivery failure, jag är därför osäker på om de verkligen har fått mitt meddelande. Jag får väl helt enkelt försöka igen.

  • Skinkebiten

    Nu har jag haft mailkontakt med Dino och ska precis beställa mina drömmars klänning, men hur gjorde ni andra med måtten? Skickade ni in era exakta mått eller la ni på någon centimeter? Man måste ju omvandla sina centimeter till inches, skrev ni in den exakta siffran som omvandlaren gav er eller hur gjorde ni?

  • Skinkebiten
    sha skrev 2014-04-22 13:34:14 följande:

    Hur gjorde du när du skulle beställa klänningen med att skriva i inches? Jag tänkte beställa igår men upptäckte då att man måste skriva in i inches så då orkade jag inte, hah! Tänkte ta tag i det idag igen;)


    Ursäkta sent svar, men bättre det än aldrig!

    Jag hämtade ut min klänning idag! Jag beställde från Dino och är väl till 85% nöjd (håller med andra som nämnt 85%-regeln innan). Den såg inte helt ut som på bilderna jag skickat och de följde inte mina önskemål med att tex ta bort ett band i midjan, men det får jag väl sprätta bort själv. Eftersom de både har mått i inches och cm på sin hemsida skrev jag in mina mått i cm vilket fungerade kanon. Jag la på 1 cm vid varje mått för att vara säker på att jag kommer i den och för att deras måttabell visade att mina mått skulle innebära typ xs vilket jag normalt inte har (framförallt inte i Kina?). Det ångrar jag för klänningen var lite stor. Jag beställde klänningen 31 mars och en och en halv vecka efter att jag beställt kompletterade jag beställningen med en underkjol. Fick sms om att dem var på väg den 30 april, det tog antagligen lite längre tid än det borde gjort. Frakten från Kina gick på två dagar. Jag är nöjd med klänningen för det priset jag betalade, jag ska trots allt bara ha den en dag och det känns som en lättnad att den inte är så exklusiv för då slipper jag bli ledsen när jag spiller vin på den eller drar släpet genom en pöl.
  • Skinkebiten
    sha skrev 2014-05-05 15:38:33 följande:

    helt rätt med att ett sent svar är bättre än inget alls, haha!

    Jag beställde min klänning den 22 april och sen dess har det stått "processing" på den och nu tycker jag det stått det lite väl länge!! Men då kanske jag kan vara lugn ett tag till, om din leverans tog längre tid än du trodde.
    Hoppas min klänning är bra:))


     


    Lägger du upp bild på din?:)


    Du kommer inte ha en aning att klänningen är på väg förän du får SMSet av DHL. När jag loggar in på Dino nu står det fortfarande "Processing" på min order trots att jag redan fått klänningen. Så det är nog bara is i magen som gäller.

    Jag har bara en halvtaskig bild där jag står lite konstigt, men den får duga så länge!


Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!