• Äldre 6 Mar 07:33
    290606 visningar
    1096 svar
    1096
    290606

    Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!

    Hej! Vad är detta för märke!? Jag kommer ihåg att jag tittade på denna innan men kommer inte ihåg vart! Jättefin och jättefin på dig!a ring on my finger skrev 2014-03-03 10:08:58 följande:Jag har planerat att beställa från Kina men så var jag iväg och provade klänningar och kunde helt enkelt inte låta bli att köpa denna klänningen.Men nu tänkte jag beställa en underkjol från Kina.Någon som är duktig och kan tipsa om vilken typ av underkjol jag bör ha?Vill att kjolen ska se ut ungefär som på originalbilden...

  • Äldre 7 Mar 10:35
    #76

    Jättefin! Kul att se "resultatet" sen! Jag väntar själv spänt på min!

  • Äldre 11 Mar 08:20

    Min klänning ska komma i veckan! Jag hoppas jag slipper massa fördröjningar! S P Ä N N A N D E !!

  • Äldre 9 Apr 14:52

    Hej! Jag ahr beställt från en säljare från Kina. Gjorde det genom Etsy. Hur kommer paketet med klänningen? Till posten eller med en budfirma? Några erfarenheter?

    Går paketet ner i brevlådan hos mig eller har ni som fått er klänning hämtat det någonstans? Hur fick ni i så fall avvisering?

    Tack på förhand! 

  • Äldre 16 Apr 07:49

    Nu har min klänning! Snälla ge lite feedback! Sitter den snyggt? jag har egentligen mindre omfång på midjan lite längre ner, men kanske hade inte kjolen hängt lika bra om midjan varit där nere? Sitter överdelen tillräckligt tait? Ser mina axlar breda ut? (jag har breda axlar, så vill ju inte markera det allt för mycket...)
    Något som kan ändras?

    Först kommer förebilder och sedan mig i den :)
    (jag beställde en lång chiffongkjol istället för kort i tyll..)

  • Äldre 16 Apr 08:47
    daniiel skrev 2014-04-16 08:40:14 följande:
    Underbar klänning! Så vacker, skir och romantisk :) Jag tycker den ser ut att sitta bra på dig, men det är svårt ibland att avögra utifrån en bild bara. Den ska ju dessutom kännas bra att ha på sig. Midjan ser ut att vara där midjan brukar vara. Om du tycker att överdelen känns för lös och stor, så pröva nåla in den lite och se hur det känns. Jag tycker inte det ser ut som att dina axlar är breda, men samma sak där, pröva vika in holkärmarna (eller vad man kallar det) till vanliga axelband och se efter hur det känns :)
    Tack får din feedback och dina tips! Jag ska prova mig fram. Jag har blivit så skeptisk även fast den är väldigt fin! Man är så mån om att allt ska kännas så superbra på bröllopsdagen! man jag ska prova mig fram och då förhoppningsvis ändå komma på att det är denna jag vill ha. 
    (+ måste sluta titta på andra klänningar på nätet nu!)
  • Äldre 16 Apr 08:49
    Sannis1982 skrev 2014-04-16 08:00:46 följande:
    Väldigt vacker klänning och jag tycker att den sitter jättebra på dig;)
    Åh tack! Jag har lite noja över mina armar, men jag tror de hade känts ännu större om jag haft långärmat.. Det är mycket man kan vara kritisk mot i sitt eget lilla huvud ;)
  • Äldre 16 Apr 13:29
    iurochskur skrev 2014-04-16 11:48:50 följande:
    Jag tycker också att den sitter fint på dig och dina axlar ser inte breda ut, inte heller dina armar ser stora ut, tycker det ser ut som att du skulle kunna ha vilken ringning som helst och även tunnare eller utan axelband om du velat, du är hur fin som helst, se fördelarna med att ha lite bredare axlar istället, du har en fin hållning och det ger pondus men du är absolut inte stor för det. Alla har sina egna issues men också fantastiska fördelar, se fördelarna istället och äg dina axlar :)

    Med tanke på klänningens stil tycker jag den sitter lagom tight.
    Hej och tack för ditt svar! Ja jag har ofta inte alls noja över mina axlar, men detta med klänningen har blivit en sådan anspänning så jag blev direkt skeptisk när jag fick på mig den. Men den ÄR fin och jag vet fortfarande inte vilken jag skulle vilja ha om jag inte hade den. Ännu en osäker kinaklänning? hmm...

    Det känns som om jag vill att klänningen ska vara sådär som jag ska känna på bröllopsdagen. Allt ska kännas bra, vara vackert och avslappnat. Men ska försöka lyfta blicken och se det vi ksa göra och möta på vår dag och inte på hur klänningen exakt ser ut....
  • Äldre 16 Apr 16:02
    Himla skrev 2014-04-16 15:34:01 följande:
    Men åh vad fin du är i din klänning :) Den passar dig alldeles perfekt ju! Bra val att du ändrade kjolen. Du kommer bli jättevacker som brud.
    Vad glad jag blir när jag får så fina kommentarer! Det hjälper mig verkligen att känna mig fin och nöjd. Tack!!
  • Äldre 17 Apr 07:09
    Maj12 skrev 2014-04-16 23:21:50 följande:

    WOW jag har bestämt mig!!!!


    Det är så skönt att bestämma sig! Jag måste också ta ett beslut för mig själv - att min klänning är fin och kommer vara bra. Får jobba på det mentalt lite bara.
  • Äldre 30 Jul 08:08
    Rin skrev 2014-07-28 14:47:18 följande:

    Jag hann inte ringa innan de kom med paketet, och fick det överlämnat utan kommentar. Så jag antar att fakturan kommer med posten. Ska ringa och fråga.

    Nu ska jag bara vänta tills tre inatt eller så när det är svalt nog för mig att prova klänningen. ^.^


    Hur gick det att prova klänningen? Bild? 

    Har någon av er märkt att ni blir extra "stora" när det är så här varmt? Min klänning satt lite föööör tait när jag provade den i söndags kväll...
  • Äldre 31 Jul 08:05
    Rin skrev 2014-07-30 23:36:13 följande:

    Här kommer lite bilder. Inte superbra, men ändå. Måttsyd, och sitter nästan jättebra. Ska bara gå ner de där extra glasskilona jag har lagt på mig under värmeböljan.
    Den är alltså denna klänningen från JenJen House


    Vilken härlig rygg och "axelband"! Jättefin!
Svar på tråden Nya tråden - Kinaklänningar och gaffel däremellan!