• Salt

    Visa din förlovningsring!

    Hej allihopa! 
    Är på jakt efter förlovningsring, och det vore kul att se era!
    Vet att det redan finns en "visa din ring tråd", men tänkte att här kan man visa upp enbart förlovningsringen! 

    Vill gärna veta vart ni köpt den, hur ni tänkte kring carat och metall och vad ni fick betala.

    Tack på förhand! 

  • Svar på tråden Visa din förlovningsring!
  • Maria466
    jennyal skrev 2014-04-17 11:28:51 följande:
    Jättefint!
    Tack! Ja, jag blev helt såld på den vigselringen. Blev visad totalt 3 ringar varav det där var den första
  • Anna N

    Blinget vill man ha, jag vill i allafall. Ju större desto bättre, men jag förstår om det inte passar alla. Som kvinna kan jag säga att det finns en speciell relation mellan oss och diamanter. Allt annat vi äger kommer att slitas och åldras, men inte vår diamant. Jag och min blivande man Jerker skall till Albrekts guld och några guldbutiker till och titta ut min vigselring. Tyvärr har jag inte pengar till en så stor diamant som jag vill ha, men jag tänker prioritera ringen framför klänningen.

    Kram Anna

  • Ponduss

    Våra förlovningsringar som vi köpte då vi förlovade oss är i silver med ett smalt guldband i mitten. Dessa köpte vi mest för att vi inte hade råd med så dyra ringar just då. Det var ca 2,5 år sedan. Vår plan va ju också att vi skulle köpa nya när vi väl skulle gifta oss. 

    Vi ska gifta oss i sommar och nu har vi köpt nya ringar. Vi köpte först min blivandes nya ring, han vill bara ha en ring så. Sen köpte vi min vigselring som jag älskar. Jag hittade den på mellandagsrean nu sist. Min nya förlovningsring hittade jag på Glitter, haha. Så jag gick med den ringen till en guldsmed som ska göra en exakt lika som den, fast i äkta guld och diamanter.

    Så här är våra ringar, min vigselring i mitten och Glitter-ringen ligger överst. Så nu väntar jag med spänning på att min förlovningsring ska bli klar. I den ringen kommer det vara 10st 0,02 ct stenar och totalt kommer den kosta ca 8 000kr.

  • salt15
    Ponduss skrev 2014-04-20 13:15:09 följande:

     


    Jättefina ringar!
  • SkJo

    Bjussar på våra ringar också :) Nu är det dags för mig att hitta en vigselring!

  • Ms T

    Jag försöker lägga till bilden på min ring men det går inte

  • Ms T

    Vill ni se bild på min ring kan ni kolla på min sida. Där kunde jag lägga upp bilden. Jag och sambon har varit förlovade i 12 år till jul. På tisdag nästa vecka firar vi 14 år tillsammans. Vi köpte våra handgjorda ringar på Selanders i Hässleholm. Våra ringar är identiska förutom storleken. Tror att dom bägge tillsammans kostade 1500. Graveringen ingick i priset

  • Shabs

    Förlovade oss 16 maj, jag och mitt hjärta. Har väl alltid lutat åt en Thomas Sabo för hans del och så blev det i slutändan också. Vi har likadana ringar båda två, silver, helt släta. Jätteenkla, men så fina!

  • HollyGolightly
    Utvandrare skrev 2014-03-01 03:28:46 följande:

     


    Här är min! Vi följer den amerikanska/anglosaxiska traditionen med enstensring åt mig, bara vigselring åt Mr. Utvandrare.

    Ringen är i platina, diamanten princess cut 0,61ct. Den kostade strax över 40 000. 
    Jisses vad fin. Hoppas kunna hitta en i liknande stil när det är dags (lite billigare kanske.. :) ) Hur bred är din ring? Letar efter en som är väldigt tunn...
  • Anettem


    Svullna fingrar.. Det är en prinsesslipad rubin med briljanter på sidan, skenan i vitt guld och sedan "vanligt" guld i infattningen.:)
  • Utvandrare
    HollyGolightly skrev 2014-07-18 14:50:32 följande:
    Jisses vad fin. Hoppas kunna hitta en i liknande stil när det är dags (lite billigare kanske.. :) ) Hur bred är din ring? Letar efter en som är väldigt tunn...
    Å men tack, vad glad jag blir! Älskar den verkligen själv. :)

    Jag är inte säker, men tror att den är runt 2mm. Vigselringen är 2.6mm, och solitären är smalare. Sedan gör formen (knife's edge) att den ser ännu smalare ut på fingret (för att få diamanten att se större ut har jag hört). Det är en ganska vanlig ringform utomlands, och det finns definitivt billigare versioner av samma ring även på Tiffany's ;)
Svar på tråden Visa din förlovningsring!