Inlägg från: daniiel |Visa alla inlägg
  • daniiel

    Dålig stämmning på BT

    Nu har jag inte varit lika aktiv dom senaste månaderna som jag har varit under dom senaste tre åren, så det kan vara därför jag inte märkt av någon nämnvärd ökning av dålig stämning på forumet. Jag tycker att det hela tiden går upp och ner i perioder. Iband kan det vara väldigt många trådar med lite negativ stämning under en kort period och andra stunder är det inga sådana trådar alls. Sedan är man ju olika, hur känslig man är för vissa saker och vad man reagerar på.

    Det är dock jättetråkigt om det här forumet (också) ska börja upplevas som negativt och tråkigt, med trådar som får medlemmarna att ta illa vid sig pga diverse anledningar, för det är ju vanligtvis ett väldigt trevligt forum tycker jag :)

    Och vad man kan göra åt det? Ptja, bra fråga. Se till sig själv, försöka att inte bidra till den negativa stämning och kanske ignorera när det är något man upplever negativt eller jobbigt. Istället för att kasta bränsle på elden. Jag har tex följt ringtråden som varit väldigt aktuell här senaste dygnet, men valt att inte skriva i den, även om jag i mitt huvud har bidragit med både det ena och det andra kring vissa inlägg där :P Men som sagt, jag vet inte, andra här kanske har bra förslag på den biten :)


  • daniiel
    Castell skrev 2014-03-09 09:16:15 följande:
    Vet inte om det har blivit dålig stämning, däremot har det blivit ett forum som delvis inte har med bröllop att göra! Och då är det kanske inte konstigt att människor som är här för bröllopet reagerar negativt på trådar som "min pojkvän bvill separera" " han är otrogen"  " inget sex på...." etc etc
    Jag hör dock till dom som anser att även annat än rent bröllopssnack hör hemma här. Det är ofta i sådana trådar man "lär känna" personer och som gör att man vill spendera mer tid här inne på BT. Det finns ju faktiskt kategorier att lägga upp trådar under som inte har direkt med bröllop att göra. Att kunna blanda bröllopspratet med annat är trevligt och ger lite liv till forumet :) Oftast kan man lista ut på trådens namn om den handlar om bröllop eller inte och vill man inte prata om annat, så kan man undvika sådana trådar.
  • daniiel
    Chicita skrev 2014-03-09 19:44:47 följande:
    Håller med
    Ibland är det bara att bläddra förbi de trådar man inte gillar.
    Vissa saker kan jag ibland känna att dom hör hemma på andra forum mer än här. Men det är inte förbjudet att lägga upp trådar om annat än bröllop här även om dom ju självklart dominerar.
    Givetvis är det så, att endel saker egentligen hör hemma i andra forum. Vissa trådar jag startar själv är väl kanske ibland sådant som jag skulle kunna ta någon annanstans, men eftersom jag trivs bra här och känner mig bekväm med att vara här, så startar jag ofta trådarna här :) Då slipper jag dessutom bli medlem på andra forum, som oftast inte alls är lika trevliga.
Svar på tråden Dålig stämmning på BT