• frkmaria

    Viktnedgångspepp!

    Jag kör på change.. men finns inte i Växjö! Dock finns 3 butiker i skåne och har ju familjen där.. så brukar passa på när jag är nere! :P Men jag menar.. mina bröst väger ju liksom en 5-10kg st.. hehe... OCH jag vet ju att de inte försvinner när jag går ner i vikt! Jag funderar på att börja beställa från england.. har en kompis som gör det och som är supernöjd. Mitt problem är att byglarna ALLTID skaver igenom tyget och sticker ut...varken skönt eller snyggt! :P 

  • frkmaria

    Har varit inne där och kollat! Känner igen sidan.. hittade dock inte så många i min storlek.. Och det tråkigaste är.. varför blir allt tantigt bara för att storleken blir större? Ge mig lite snygga bh som man kan känna sig fin i! :) 

  • frkmaria

    Välkommen och bra jobbat! 
    Wow, orkar du hålla din strikta diet borde 15kg hinna försvinna fram tills maj! :) Vi håller tummarna.

    Puyo. Visst är det så! Du vet sådana fina lite brulesquea eller broderade bh finns inte. Inte heller fina färger. Utan vita, svarta med spets. Och spets kan ju vara fint. Men den tantspetsen.. det är den man får! Haha. ;)

    Ett tag när jag hade 75F (mina bröst växer konstigt nog fortfarande) så tyckte jag Lindex hade mycket fint från Ella May. De var liksom lite som alla andra bh fast större. Där köpte jag mycket då. Kan önska ibland att man fortfarande hade den storleken! ;)  

  • frkmaria

    Ja men precis så jag menar!!! 
    Vaaa? Har de tagit bort 75 för stora kupor! De jäklarna! :P Hehe.

    Fast det är ju inte så att kupan är samma, kupan är ju någon sorts skillnad emellan... så har du 75F = 80E = 85D = 90C osv... alltså blir "kuporna" större ju större det blir runtom och du måste välja en mindre kupstorlek.. så... om jag skulle handla på låt oss säga lindex..
    75K = 80J = 85I = 90H = 95G = 100 F.. och så får jag helt enkelt sy in den på sidorna så stämmer kupan överrens. Hehe.  

  • frkmaria

    Azra M, missade ditt inlägg innan. Härligt att du börjat träna! :) 

    Trattkantarellen. Vilken underbar dag, vad gick notan på? 6h promenad är grymt bra. Jag är nöjd att jag fick en timmes backig skogsterräng-promenad idag.. :)  

  • frkmaria

    Härligt jobbat! :)

    Ikväll blir det milen-promenaden för mig. :) Vågen stod på samma som igår (eller ja, 0.1 över men åandra sidan vägde jag mig halv elva igår och vid sju imorse.. lite skillnad kan tänkas ändå.. men jag skriver 98.3). Sen förra veckan är det alltså 1.6kg och sen starten för 3 veckor sen 5.5kg. Känns skönt! Skulle också mätt mig nu..men väntar tills nästa delmål eftersom jag nådde första delmålet så snabbt. Har ju bara 3-4kg mellan varje delmål. ;) 
    Nu strävar jag efter 96 och lyckas jag innan påsklovet blir det någon getaway då! =)  

  • frkmaria

    Vi får hoppas! Kom hem från milen nu, så jävla gött även om det bränner i låren... :P 

    Mitt fett är väldigt jämt fördelat, har timglasfigur och ganska många säger att jag bara ser mullig ut och inte ens "tjock". På vissa kort ser jag det på andra kort ser jag ut som en valross.. haha. Men mage, bröst, armar, lår/vader, höfter/rumpa..så ja.. överallt. ;)  Sen så får jag ju skylla på en kraftig benstomme också.. den väger ju en del. Alltså. Jag säger inte att jag inte är tjock. bara att jag är väldigt proportionerlig. :)

    Pia, jag har också dragit på mig en förkylning så vet vad du menar, men vi får kämpa vidare! Drar ju på mig dem hela tiden men försöker låtsas som ingenting! ;) hehe. 

  • frkmaria

    Försök äta lagom. I helgen var vi på sconesbuffé och jag smakade allt - men väldigt lite. Det gick jättebra! :) 

    Haha. Jag kom just på - även om jag tycker bröd/kakor osv-utmaningen är bra.. när vi beställer matkasse. Ibland så är det ju burgare eller burrito och då är ju brödet en del av måltiden.. burgarbrödet låter jag gärna bli.. men.. burrito-tortillan räknas väl också va? :/ suck.  

  • frkmaria

    Vad skönt att du känner så! Det är väl det som gör att man klarar hålla det resten av livet! :)
    jag är lite deppig.. helt plöstligt har vågen hoppat upp ett kilo.. ? Jag har inte gjort något "fel" förutom att vi bestämde att strunta i våra "500" dagar (fast vi har ju ätit 700) så har jag ätit som vanligt. Får väl se om det är något tillfälligt i kroppen eller om jag står stilla hela veckan. Buuu. :( Jaja. Det löser ju sig men ändå.  

  • frkmaria

    Välkomna ni nya! ;) 

    Jag hoppas verkligen bara det är vattenvikt som ni säger.. eller nåt annat. Vi får se. Ska ju inte ge upp för ett litet bakslag! ;)

    Till frukost äter vi antingen havregrynsgröt med bär/kanel och lättmjölk eller så gör vi en smoothie av massa frukt och med linfrö i så det mättar lite mer. Gott båda två. :) 

Svar på tråden Viktnedgångspepp!