• yennie

    Viktnedgångspepp!

    Hejsan


     


    Vilken bra tråd, alla andra viktnedgångstrådar jag har varit med i har dött ut efter ett tag. Jag har aktivit arbetat med att gå ner i vikt sedan juni förra året och lyckats göra mig av med 20 kg. När jag nådde 20 kg så slutade jag dessutom röka (2veckor sen idag) vilket var lite tufft men trägen vinner.


    Min vikt har stått stilla sedan jag slutade röka, har unnat mig mer kvällsmål än jag skall men en vanlig dag (bra dag) för mig ser ut så här


     


    Frukost: Ägg + Kaffe


    Lunch: Grönsaker och protein


    Middag: Vanlig mat


    Kvällsmål: Kaffe + frukt/knäckemacka


     


    2 träningspass i veckan (Friskis)


     


    Har jättemycket att skriva men kolla gärna in min blogg http://mindremig.blogspot.com där har jag förklarat mycket kring hur jag gjort och hur jag tänker/ har tänkt.


     


    Jag skulle vilja gå ner 20 kg till men vi får se var jag landar. Det viktigaste är att gå ner 5 kg innan mitt bröllop den 28/6 nu i år!

  • yennie

    Hej alla!

    Var ett tag sedan jag skrev, har inte tänkt så mycket på bröllopet det sista utan tänkt att det är ett halvår kvar. Min kollega frågade mig igår hur det kändes att det bara var 3 månader kvar, jag fick lite panik

    Vad gäller vikten då...jo sen juni förrå året är det ju 21 kilo helt på egen hand. Äta rätt och motionera. Vid 20 kilo bestämde jag mig för att sluta röka (5 veckor sedan), sen dess har jag gått ner 0,7 hg. Satte press på mig själv att om jag inte går ner till 88 till i lördags så skulle jag skriva in mig på VV. Vågen stod kvar på 89 i lördags så jag skrev in mig, började bokföra vad jag käkar och vips, i morse stod vågen på 88. 2 !!!! dagar av VV! Nu är ju den officiella vägdagen på lördagar så jag hoppas att jag lyckas hålla det.

    Min klänning går inte att knäppa helt, skall lämnas in för justeringar i slutet av maj så tills dess hoppas jag att jag klarar av att smalna av mer.

    Jag sätter mål för mig själv varje 5 kg som går (men nu när ajg gått ner så mycket så har jag även andra mål, 88 prova klänningen, 86 prova klänningen) 85 köpa skor till bröllopet.

    Jag återfinns även på den här bloggen mindremig.blogspot.com

    Är det någon annan som blggar om sin viktresa?

  • yennie
    Azra M skrev 2014-03-27 19:30:45 följande:

    Låter bra med utmaningen då jag inte äter nått bröd alls hehe.. Imorse vägde jag mig -10 kg så himla nice. Börjat träna 4 dagar i veckan vilket funkar bra än sålänge :) köpte mig ett superfint halsband för att fira 10kg.. Firar ni med nått när ni når -5kg tex? :)


    Hejsan

    Jag har belönat mig för varje 5 kilo, 105 massage, 100 köpte jag ett elpiano, 95 fixade jag linser och 90 slutade jag att röka och köpte en tandblekning som jag snart skall boka upp mig på, jag kömpar nu mot 85-målet och då får jag köpa skor till bröllopet. Jag hoppas klara det innan vi gifter oss 28/6. I morse vägde jag 87,3 så jag borde klara det.

    För att verkligen motivera mig har jag lagt in småmål in emellan också, mitt mål är att då få prova brudklänningen. Kul att se att den sitter bättre och bättre hela tiden. 
  • yennie

    Hejsan alla

    Förra veckans vikt var 88,5 och dagens vikt var 87,6. Så minus 0,9 kg och sammanlagt då 22,4 kg. Känns förjävla gött! Mitt mål när jag kom under 88 var att få prova brudklänningen igen och tänka sig idag gick dragkedjan hela vägen upp i ryggen, I am sooooo happy. Jag skall ner mer iaf 3,6 till så att jag kan köpa skor till bröllopet men jag är så nöjd. Det känns fantastiskt, när jag köpte klänningen i somras fick jag knappt upp dragkedjan alls.

    Viktväktarna och räkning är det som gäller i veckan samt 2 friskispass

    /Jennie

  • yennie

    Hejsan

    Tredje veckan med VV -0,6 kg den här veckan. Tittade på bilder på mig själv förut. Vi tog upp vår- och sommarkläderna och då var jag tvungen att prova mina klänningar som jag hade i somras, herregud, de bara hängde. 23 kg mindre är jag idag. Det är ganska mycket om man tänker efter, vilket jag sällan gör. Från 110 till idag då vågen stod på 87,0 kg. 85 är ju mitt mål innan bröllopet, då får jag köpa skor att ha på mig.

    Tyvärr känns allt depp idag ingen aningen om varför...kanske mensen?

    Följ mig gärna på mig blogg http://mindremig.blogspot.com

  • yennie
    Pia88 skrev 2014-04-13 18:54:11 följande:
    Hejja hejja =) jättebra att gå ner så mycket under så kort tid =)
    vet hur det är att vara deppig.. det tar en tid att komma ifatt i huvudet att man blir mindre.. (har inte så många kilon men iaf)... Kan vara mensen som gör det men kan oxå vara så att du behöver känna in att du faktist gått ner så mycket som du har =) det kan ta en tid, men sen när det slår en så slår det ordentligt ;) och det är då man börjar känna sig snygg och fräsch =)

    Tänk =) snart får du köpa skor =)
    Tack fina du! Idag känns det bättre. Mycket med bröllopet nu. Har iaf bokat dag för provuppsättning nu, en sak mindre! Måste boka dag med sömmerskan också...får faktiskt stängt hela klänningen nu. Innan kunde jag inte ens få upp den.


  • yennie

    Hejsan

    + 0,6 kg den här veckan.

    Varit på minisemester hos en vän som lagat alldeles för god (fet) mat.

    Blekt tänderna (AAAAAAAAAJ) som en belöning för att jag gått ner 20 kg och därför bara kunnat äta vit mat (typ bröd)

    Haft djävulskt ont i tänderna och huvudet så inte orkat träna

    Påskjäveln kom och förstörde

    Inte räknat VV points heller

    Men nu blir det andra bullar. Har satt ett mål att gå ner minst 2,6 kg innan slutet av maj.

  • yennie

    Hej

    minus 1,3 den här veckan, känns gött!

    klänningen skall sys om på tisdag, vill egentligen ha gått ner 1,3 till till dess men vi får se. Mindre än två månader till bröllopet nu, spännande!

  • yennie


    Hej

    Ner 0,6 den här evckan och äntligen kommer jag i brudklänningen som jag inte ens kunde få upp 1 cm på dragkedjan när jag köpte den.

    1,4 kg till sen får jag köpa mina skor som jag skall ha på bröllopet
Svar på tråden Viktnedgångspepp!