• Chicita

    Lågbudget (4000kr) räcker gott och väl?

    Vill du dölja stolarna lite så är det ett jättebra tips ovan att bara hänga något över stolsryggen.
    Vi knöt inte ens fast våra tygstycken. (dom var bara där för att vi ville få lite mer färg, så det var blandade färger liksom)  Jag köpte 5-metersklipp på Jotex i ett sidenliknande material (visuellt liknande, det känns mer som tunnt fodertyg). 5 meter = 99:-  om dom inte har ändrat priset.
    Ni kan använda samma tyg som dukar om ni vill Glad 
    Vi klippte remsor tvärs över tyget och sicksackade kanterna. Men jag skulle inte lagt så mycket tid på bara 3 timmars festlighet.
    IKEA har ju sina KNOPPA-lakan som jag tror kostar 19:- styck. Dom går ju faktiskt att använda som lakan efteråt också, så det är ju något man kan ha nytta av även efter dom gjort sin plikt som bordsdukar Flört

    Skulle det kunna gå att ta med någon madrass eller resesäng eller liknande till lokalen så att ni kan lägga dottern där och fortsätta sitta och prata och umgås med gästerna?
    Tänker mest så att det inte blir "nu är klockan XX så nu får ni gå *spark i rumpan* " liksom... Inte att ni ska festa hela natten, utan just att det går att lägga ner henne en stund om hon är trött, ifall att ni inte riktigt känner er "färdigpratade"...
    Eller är det någon som ni litar på och som dottern känner som kan tänka sig att ta med henne hem till er och lägga henne så att ni kan stanna en stund.
    3 timmar går så väldigt fort när man har roligt Obestämd 

Svar på tråden Lågbudget (4000kr) räcker gott och väl?