• Sezzie

    Bröllopsnatt hemma? TIPS!

    Vi funderar på om vi ska ha bröllopsnatten hemma eftersom vi tänkt åka på bröllopsresa ganska snart efter bröllopet. Vi har troligen inte pengar till att lägga på en dyr hotellövernattning då. Speciellt inte om man kommer så sent & inte riktigt hinner njuta av vistelsen på hotellet.


    Därför undrar jag om man kan få lite tips från er här på BT hur vi kan göra det romantiskt & speciellt hemma? Vi har en vacker balkong att utnyttja (bröllop i juli) & badkar.


    Ha lite champange & musik på balkongen med picknick? Göra fint i badrummet, tända ljus & fbada doftande skumbad? Kanske klä fint i ljusa toner i sovrummet med rosblad & ljus & avsluta dagen med massage?


    Tips & råd- vad tror ni?

  • Svar på tråden Bröllopsnatt hemma? TIPS!
  • Sezzie

    Jaha! Vi åker tre veckor efter & har vigsel & middag relativt tidigt så skulle vara kul att fixa något på kvällen. Åker ni dagen efter så förstår jag att man kan behöva sömnen! :)

  • Sezzie

    Ja jag tänkte att det skulle kännas mysigt. Alla förberedelser ska vara klart innan så det är fint när man kommer hem är min tanke. Vi har endast hittat ett hotell som föll oss i smaken här & det är rätt dyrt då vi vill ha badkar på rummet åtminstonde...De andra hotellen vi kollat på föll varken mig eller min fästman i smaken då de känns så omoderna...


    Tv tittande är nog inget problem då vi sällan ser på tv. Jag tror det kan bli bra & kännas lyxigt med lite förberedelser & lyxfrukost :)


    Hade tanke på att åka tillbaka till hotellet där vi förlovade oss men de hade inte alls samma typ av erbjudanden nu så det kändes inte alls lika speciellt..


     

  • Sezzie

    Det hade vart ett bra alternativ om vi haft egen bil. Känns lite trist att ställa klockan & stressa iväg för att hinna med spårvagn/buss till hotell på morgonen...

  • Sezzie

    Det förstår jag; Jag tror nog ändå vi vill göra något i alla fall eftersom vi troligen är hemma mellan 18-19 tiden på kvällen. Känns inte kul att göra ingenting. Samtidigt vill vi heller inte ta in på hotell för det blir så dyrt med det hotellet & rummet vi vill ha i så fall.


    Så fler tips mottages tack :)

  • Sezzie

    Tyvärr inte... De flesta jobbar nog.


    Men en underbar frukost på balkongen känns rätt lyxigt det med. Bara få slappna av :)

Svar på tråden Bröllopsnatt hemma? TIPS!