Inlägg från: Mickis85 |Visa alla inlägg
  • Mickis85

    Erfarenheter utav James Allen??

    Aline83 skrev 2014-08-14 22:03:50 följande:
    Jag är så HIMLA nöjd med min ring! Sitter perfekt! Fick mkt hjälp med Zero att välja sten, TACK TACK!!
    JA har vart helt fantastiska i servicen, fick hjälp av Lorraine, underbar!
    Sedan tog det 3 dagar för fedex att få hem den, utanför min dörr stod de. Gick sinnessjukt fort!
    Nu väntar jag bara på att vi ska förlova oss på riktigt =))

    mittstenen: True hearts, round. 0.54c, J color, VS1 clarity och AGS certifikat!
    wow vilken ring!!! 
    Jag har tyvärr bara budgeterat 10 000kr för en ring och jag kan tänka mig att den ringen kostar minst det dubbla:) 
  • Mickis85

    Just nu tittar jag på en lite tunnare ring med smådiamanter runt halva. Men jag vet inte riktigt. Ska nog vänta med ringen en stund och se hur mycket budget det finns kvar efter klänningen:) imon ska jag och min kära mamma in och titta på bröllopsklänningar:)

  • Mickis85
    Aline83 skrev 2015-01-07 22:08:18 följande:
    Har skrivit om min ring på min blogg om du e nyfiken på hur jag tänkte/resonera. Hur har det gått för dig annars?? Har du hittat ngt???
    www.vittsomsno.com
    kika in där om du har tid/lust!
    Wow din ring är sååå vacker!!! Jag har besökt din blogg och läst dina tips, tack! :) Jag har hittat två ringar med diamanter halva vägen runt och de ligger på runt 9000kr. Jag har tittat en massa på James Allens hemsida och de har otroligt vackra ringar. Men tänker jag praktiskt så är det bättre att köpa en ring som inte står ut. Jobbar på familjeföretaget med ekonomi men är också ute mycket på golvet och sätter gubbarna i arbete och packar paket. Detta är på en verkstad och risken med en ring som står ut är ju att jag fastnar och har sönder den:S Jag får nog klura på det ett tag:)

    I övrigt så går det bra med planerandet. Kyrkan vi vill ha är ledig den 4 juli och vi väntar på besked ifrån prästen när han kan träffa oss;) På onsdag ska vi besöka en lokal som ligger nära stranden, den är ledig just nu och han lovar att hålla den tills vi har sett lokalen. Men den kostar lite mer än vi hoppats på. Kommer hamna på runt 5000 kr för en helg. Kanske är billigt om man jämför med större städer:) Hur går det själv med planeringen? 
  • Mickis85
    Aline83 skrev 2015-01-09 20:36:52 följande:

    5000 lät bra för en hel helg men vad ingår? Porslin, kök, ljudutrustning, bord/stolar osv eller bara själva lokalen?
    För oss går d verkligen sådär. har vart så mkt me flytt, barn o jobb så bröllopet hamnat lite åt sidan. tror det får bli nästa år. börja planera på riktigt till sommarn.

    Jag e jättenöjd me min ring, jobbar oxå egentligen me ngt där en sån ring inte passar in men jag e försiktig på jobbet men ibland tänker jat att d e enklare att lämna den hemma. men samtidigt känner jag, om jag ändå betalt så mkt pengar för ngt ja verkligen vill ha så vill ha juh ha på mig den =/ 

    Jag har kollat mkt på schalens ringer med stenar runt halva, fanns stenar i olika storlekar oxå. jag gillar jiuh när d e nätta och verkligen glimmar =)

    Blir alldeles pirrig när ja tänker på fina ringar haha ja har blivit skadad kan man väl säga!

    Va roligt att du kika in på min blogg, alltid kul med besök =)


    Jag har fastnat för en ring av märket Flemming Uziel. Men jag har också tittat på Chalins och ett märke som heter EssEnsE 3D gold. Vill också ha en ganska smal ring som gnistrar mycket:) Absolut det viktigaste. Ska försöka lägga upp en bild på ringen som jag fastnat för via mobilen.

    När det gäller lokalen så finns bord och stolar, porslin ingår ej. De har högtalare men de får vi inte höja basen på osv. Men högtalare kan vi få tag på själva:) 

    Det tar ju lite tid att planera ett bröllop och har man fullt upp med flytt, barn osv är det nog bäst att lägga upp en mer långsiktig plan. Jag är en riktig tidsoptimist. Jag kan inte börja planera för saker i över ett år i förväg utan ett halvår får räcka. Gillar konstigt nog att ha lite press på mig;) 
  • Mickis85

    Går inte bra för mig att ladda ner bilden på ringen, Är inte helt säker på om det var denna ring som jag föll för. Har artikelnr på guldfynd men hittar den inte där:S Men den gnistrade riktigt mycket:)
     Flemming Uziel Signo

Svar på tråden Erfarenheter utav James Allen??