• FrökenW

    Fler nördbrudar/brudgummar?

    Fler här inne som hellre läser whengeekswed.com än "allt om bröllop"? Som funderar på hur mycket popkulturella referenser man egentligen kan klämma in i en normallång bröllopsinbjudan innan mormor blir allt för förvirrad? Filmer, tv, spel, böcker eller serier, hela temabröllop eller bara ett halsband från favoritfandomen – vore kul att bolla idéer och inspiration!

  • Svar på tråden Fler nördbrudar/brudgummar?
  • camwic

    Vi giftar oss 31 december 2015. Men det är roligt att ha nästa 2år på oss, dels kan vi hålla ner kostnaderna dels kan vi leta och göra saker som vi själva vill. Eftersom halva min familj är tokallergisk mot blommor kan vi inte ha det. Så just nu sitter jag och gör pappersblommor till alla dekorationer på borden. Vägrar sitta nästa december med allt. Så tänkte börjar nu och stoppar allt i EN IKEA låda är det bara att ta den och stoppa den i bilen och köra 60mil till kyrkan :)

  • camwic

    Lyckan är gjord!! Fått man att gå med på Doctor Who detaljer som skor med tardis på maschettknappar med lite DW på, färger och sådana små saker. Lyckan är gjord. :)

  • FrökenW

    Häftigt med nyårsbröllop! Var ska ni vara?

    Tänkte också börja pyssla snart, fått för oss att vi ska gjuta vita gipsugglor att ställa på varje plats och det lär ta ett tag. Problemet är att vi bor pyttelitet just nu så vete tusan var jag ska lagra allt.  I övrigt funderar vi på att bara ha ljus i olika storlekar på bordet, tyvärr lite svårt att få dem att sväva men hoppas på samma feeling i alla fall... 

  • FrökenW

    Grattis! Du har valt rätt man att gifta dig med, uppenbarligen. 

    Så glad att min pojkvän också gillar idén och driver på när jag nojar över vad andra ska tycka. Tror det kommer göra bröllopet roligare, och personligare. :)

  • camwic

    Det tror jag med. Vi ska gifta oss i Gävle, jag är därifrån så blir lättare att gifta oss där än i Göteborg där vi bor. Har världens största klädkammare så där får vi plats med IKEA backar med lock som vi tänkte stoppa in allt i. Trodde han skulle vara mot idén men igår när jag visade skorna så var han helt lyrisk och tyckte att jag skulle köpa dem och om inte till bröllopet så till sommaren. Idag frågade jag om DW maschettknappar och han sa ja bestäm du så använder jag dem :).
    så väljer nu mellan dessa tre:
    www.etsy.com/se-en/listing/151978048/doctor-who-wave-cuff-links-gift-for
    www.etsy.com/se-en/listing/176864091/doctor-who-cuff-link-cufflink-time-lord
    www.etsy.com/se-en/listing/79772294/tardis-cufflinks-doctor-who-cufflinks 

  • FrökenW

    Svårt att välja, de var jätteläckra allihop. Men jag gillade verkligen de glittriga skorna, speciellt till nyår.

    Manchetknapparna var ännu svårare, de rundare är ju lite diskretare och de med vågen var grymt läckra, men ska du ha de glittriga skorna kanske de med bara tardis matchar bättre? Och omvänt, till någon av Van Gogh-paren passar de med vågen. Har du funderat på vad du ska ha för klänning?

Svar på tråden Fler nördbrudar/brudgummar?