Inlägg från: FrökenW |Visa alla inlägg
  • FrökenW

    Vigselring från ebay??

    Vi beställer från engelska 77diamonds, har inte fått min ring än men vi har varit där och tittat/provat och jag vet flera andra här inne som köpt därifrån och som är jättenöjda och fått ringarna värderade till långt mer än de betalade. Valde dem för att vi dels hade möjlighet att besöka showroomet, dels för att man inte riskerar tull om man beställer inom EU och dels för att jag har anlag för nickelallergi och det fortfarande är vanligt med nickel i amerikanskt vitguld. 

    Vet också flera här inne som beställt från stora, kända sidor i USA ( James Allen och Good old gold bla) som är jättenöjda och förmodligen fått ännu mer för pengarna. Zero kommer förhoppningsvis dyka upp med goda råd, hon (med flera) har stenkoll på den marknaden.

    Vet man bara vad man vill ha, har lite koll på diamantkvalitet (eller får hjälp av de duktiga tjejerna här) och beställer från en välrenomerad sida så går det att göra fantastiska fynd. Hade aldrig haft råd med min ring i Sverige. Fast just Ebay hade jag nog persoligen hållt mig ifrån, om man nu inte har jättekoll på marknaden och säljaren. :)  

  • FrökenW

    Lite långsam på att skriva där... Vi har som sagt varit på 77diamonds, pojkvännen har köpt men vill inte erkänna det eftersom han är konservativ och har fått för sig att han ska fria "på riktigt" (vilket år som helst nu...), men jag har hyfsad koll på sidan och svarar gärna på frågor. Problemet med dem är väl att man inte kan se de enskilda stenarna som på tex James Allen, så det beror lite på hur stor sten och vilken slipning du tänkt dig. Men för vår del övervägde fördelarna. :) 

  • FrökenW

    Får man fråga vilken ring det är du tittar på? Har skaffat mig ett orimligt stort intresse för smycken och ädelstenar det senaste året av någon anledning. ;) 

Svar på tråden Vigselring från ebay??