Inlägg från: niwen |Visa alla inlägg
  • niwen

    Vigsel & dop

    Vi ska med ha bröllop och dop, vår lilla kommer med i slutet av maj och vi ska ha festligheterna i mitten av september. Vi kommer bjuda in till dop och bröllop men främst bröllop om man säger så. Jag kommer ha klänning och det kommer vara mer som bröllop än dop. Sen blir det lite fest efter dock som är lite barnvänlig för det kommer en del barn. Jag har familj som bor 50 mil bort så det kändes bäst att ha bröllop och dop samtidigt för oss, annars skulle vi typ fått väntat ett år med bröllopet.  

    Vi har dock inte riktigt kommit på hur det ska se ut i kyrkan än, vem som håller i bebisen osv. Men antar att det kommer mera när man får prata med prästen lite mer. Än så länge så visste kyrkan inte ens vem som kommer jobba i höst.

    Hur gör du med klänningen om jag får fråga. Det är typ mitt största bekymmer tror jag, jag har ingen aning om hur jag kommer se ut och det kommer vara rätt tight att köpa en i början av juni. Då vet man ju inte heller riktigt hur man kommer se ut om några månader liksom :P 

Svar på tråden Vigsel & dop