Inlägg från: SandraElisabet |Visa alla inlägg
  • SandraElisabet

    Smakråd angående framsidan på våra inbjudningskort

    Fina färger ni har! Mitt första intryck va att ge emot strömmen och säga att texten borde vara underst men har ångrat mig - överst blir bäst!. ;)

  • SandraElisabet

    Inbjudningskorten är jättevackra med ljusblå, lite guld-skimmer och creme färger - en snygg och exklusiv tolking av hav. Jag upplevde att de såg fina och lyxigare ut.
    Ang klänningen så borde ni (enligt mig och jag vet att du inte frågat om vad jag tycker men jag kände mig lite tvungen) försöka eliminiera det gröna... Det blir rörigt i mina ögon.... Obestämd Förlåt.... Hade varit mycket snyggare att bara ha olika varianter av blå, creme och guld i klänningen med.

  • SandraElisabet

    Förrsten - det kanske är silver på fotona i TS men det ser ur som guld i min webläsare och på skärmen.

  • SandraElisabet
    Julibrud 2014 skrev 2014-02-04 21:45:29 följande:
    Hehe, det är ingen fara jag tar gärna emot alla åsikter, dock så är klänningen redan beställd (den syddes inte på beställning så jag kunde inte välja egna färger). Tärnan kommer ju stå intill oss under vigseln och vi kommer nog inte dekorera så mycket i kyrkan att det riskerar "skära sig" med de andra färgerna, dessutom så har ju alla blommor grönt i sig så att jag hoppas att det kommer matcha ändå. Vi får se när klänningen kommer, den var såpass billig att hon kan få den att ha till ett annat tillfälle om jag skulle ångra mig

    Vad kul att du tyckte korten såg lyxiga ut för det var precis vad jag ville få fram trots att de är hemmagjorda, och ja det är silver med pärlemoglans och sen en grå strukturtapet, så det var nog datorskärmen som spökade till det.
    Det var som sagt bara min åsikt. Kör stenhårt - det kommer bli jättefint! Kläningen ser också ut att ha fin passform.
    När jag tittade närmare såg jag att det var silver. Jag är en sucker för blått! Kommer bli fab.
Svar på tråden Smakråd angående framsidan på våra inbjudningskort