• Anonym (Bitte­r)
  Äldre 3 feb 17:53
  13607 visningar
  69 svar
  Inlägg från Anonym (Bitter) Visa alla inlägg
  69
  13607

  Överreagerar jag ang. min tärna?

  Vad du än gör , försök inte släta över och skylla på bröllopsnerver och få dåligt samvete och låta henne bli tärna ändå.  Det kommer du att ångra tro mig. 

  Jag gjorde så och det kom surt efteråt kan jag meddela.  Jag önskar att jag hade haft stake nog att säga ifrån eller att någon annan hade sagt ifrån åt mig.   Jag fegade ur och vågade inte ställa min tärna mot väggen för jag var rädd att förlora vänskapen.

  Vänskapen höll inte ändå kan jag säga.  Efter bröllopet har vi knappt setts och tärnklänningen som enligt överenskommelse skulle lämnas till mig efter bröllopet har hon fortfarande kvar i sin ägo trots att jag köpt den och "äger den" enligt kvitton.  Hon har använt den som gäst på ett annat bröllop och på en studentbal med hennes syster.

  Min tärna var precis som du berättar om din, jag hade dock bara en enda tärna och hon fick allt fokus på sig pga alla knäppa saker hon sysslade med både före bröllopet och under bröllopet.  

  Det är några år sedan jag gifte mig men det enda folk pratar om förutom det tokvarma vädret vi fick så var det hur tärnan betedde sig.  Det svider i min mage.  Jag ångrar mig så fruktansvärt. 

  Tro mig du vill inte ha dessa minnen.  

  Du har ingen skyldighet att låta henne forttsätta som tärna när du gav henne updraget. Är det så att du ändrat dig av olika skäl så är det upp till dig.  Du behöver inte ens berätta att nån anna ska vara tärna. Vill du ta bort henne så gör det, hon har inte med att göra hur du löst resten. 

   

 • Anonym (Bitte­r)
  Äldre 11 feb 09:19
  #61

  Kom ihåg nu vad jag skrev i början av den här frågeställningen.

  Snart är du där där jag är. Med massa bittra minnen av ett bröllop du helst vill glömma.

  Gör inte så här mot dig själv. Du måste säga ifrån. 

Svar på tråden Överreagerar jag ang. min tärna?
Logga in
Bli medlem