• Äldre 7 feb 22:09
  13100 visningar
  69 svar
  Inlägg från camwic Visa alla inlägg
  69
  13100

  Överreagerar jag ang. min tärna?

  Håller tummarna att allt går bra idag och du får ordning på allt.

 • Äldre 10 feb 22:07
  #46

  Jag är ledsen men nu är det dags att dumpa henne. Hon är verkligen hemsk, riktigt hemsk!

 • Äldre 10 feb 22:14
  #47

  Och jag är världens mest konflikrädda människa men det handlar om ditt bröllop. Vill du tänka tillbaka på det och bara tänka på henne? Eller vill du tänka tillbaka på en dag av kärlek? Uppenbarligen bryr hon sig inte det minsta om dig och det ni vill. Jag vet att det känns hemskt med att beställt klänning och allt. Men den kostnaden kan vara bra att ta. Klänningen går säkert att sälja på tradera eller blocket. 
  Ta en time out och tänk igenom detta ordentligt.  

 • Äldre 11 feb 00:21
  #55
  Anonym (känslig) skrev 2014-02-10 23:40:36 följande:
  Ni har ju rätt, det vet jag ju egentligen.. Grejen är att jag får så dåligt samvete för jag vet att att jag är den ända vän som hon har, om man inte räknar med hennes mamma då..hon umgås inte med andra.. :(
  Jag vet exakt hur det känns. Men kom ihåg du gifter dig med din man, inte med henne. Kom också ihåg att ditt bröllop kommer vara ett minne för livet. Vad vill du komma ihåg? Jag vill komma ihåg hur vacker jag kände mig, all kärlek från min man, min familj mm. 
  Vad jag absolut inte vill komma ihåg är en jobbig människa som säger sig vara min vän, men går imot allt som JAG vill. Och är det någon dag du ska vara självisk så är det på din bröllopsdag.
  Prata med din fästman, tärna2, best man, mamma, pappa, systrar, andra vänner, alla som kan ge dig stöd. För hon bryr sig uppenbarligen inte det minsta om dig. Hon vill stå i rampljuset men det är din dag.
  (Förlåt om jag låter bossig och know it all, men konstigt nog bryr jag mig verkligen, jag vet hur mycket jag har lagt ner på att dagdrömma och planera mitt bröllop och jag ska skulle bryta ihop om det är en sådan människa jag måste komma ihåg efteråt. Jag vill som sagt bara komma ihåg en dag av ljus och kärlek. Så jag vill detsamma för alla brudar). 
   
Svar på tråden Överreagerar jag ang. min tärna?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.