• Äldre 7 Feb 23:02
    16337 visningar
    69 svar
    69
    16337

    Överreagerar jag ang. min tärna?

    Skönt att det rätt ok ändå.


    En fråga dock. Varför är det så viktigt att bestämma vilken frisyr och smycken hon ska ha. Jag hade nog inte heller velat det faktiskt. För mig är det rätt personligt och skulle känna mig obekväm med att ngn petade så på detaljnivå med mig.


    I övrigt känns det som om hon inte rikigt är med på vd du vill ha o hoppas att kommunikationen blir bättre nu o hon förstår att det är ert bröllop o inte hennes fest.

  • Äldre 8 Feb 14:01
    #43

    Bröllop ska vara kul - för alla inblandade... brud såväl som för tärnorna. Just nu verkar det inte vara kul för någon. Jag tycker att du ska känna efter ordentligt om du vill ha henne som tärna eller inte. Känns det fel tycker jag att du ska vara ärlig mot henne och säga det.


    Om du vill ha henne som tärna tycker jag att du måste sätta ner foten. Säg vilka delar som är viktiga för dig och som du inte kan kompromissa med. Sen tycker jag att du måste släppa på vissa saker. Meningen med en tärna är ju faktiskt inte att de in i minsta detalj ska matcha och få bruden att se så vacker ut som möjligt. Men inte heller att de ska ta all plats utan hjälpa, stödja och ha ngn att prata med. Hör med henne vad hon kan tänka sig att ändra sig om, och var absolut bestämd angående förnedring i samband med möhippan.


    Ni måste nog mötas på halva vägen. Troligen så är ju inte heller hon helt opåverkad av detta utan mår säkert också dåligt.

Svar på tråden Överreagerar jag ang. min tärna?