• Äldre 7 Feb 13:52
  13922 visningar
  69 svar
  69
  13922

  Överreagerar jag ang. min tärna?

  Herrejösses vilken röra. Jag lider verkligen med dig, och håller med den generella inställningen i tråden.Bara det faktum att du oroar dig så mycket över henne och hur hon känner visar tydligt på att du inte är en bridezilla som tror att världen cirkulerar kring dig! Så situation verkar inte vara riktigt den samma som i "andrasidanmyntet"s fall. När det gäller ditt bröllop dock så är det faktist du som ska stå i centrum, och som många skriver så ska tärnorna avlasta och inte bidra till mer krångel.


  Idag är fredag så jag önskar dig lycka till på ert akutmöte. Om opålitliga tärna1 inte skulle dyka så tycker jag att du ska vara bestämd och säga att "då måste jag tyvärr avsätta dig från din post för det här är viktigt för mig!" Ha gärna en färdig lista på dina krav, om du bara freestylar så kan ni lätt komma in på sidospår. Tex:


  -Nästa fredag MÅSTE jag skicka in beställningn på tärnklänningarna, har jag inte fått er storlek till dess så kommer jag inte kunna få tag i matchande tärnklänningar och det måste alla tärnor ha. Ingen storlek = ingen tärna.


  -Jag vet att jag borde klargjort detta tidigare men tanken redan från början var att ni tärnor skulle planera möhippan tillsammans. Det enda kravet jag har på möhioppan är att det inte ska förekomma några förnedringslekar. Jag vill ha roligt tillsammans med mina bästa vänner och inte att dagen ska förstöras av att jag känner mig obekväm med aktiviteterna. Facebookgruppen är väl ett jättebra forum för att komma med idéer och planera tillsammans, där finns ju flera av mina vänner som kan komma med input om vad jag tycker är roligt.


  Jag ska inte planera hela din "intervention" här Tungan ute. Gav bara lite förslag på hur det kunde se ut. Men jag tror att det är bra att ha en planering och hålla sig till den. Som sagt, lycka till! Och som inkanp skriver så kommer de i din närhet stötta dig oavsett hur du gör, de verkar ha bättre koll på hur man beter sig än tärna1...

Svar på tråden Överreagerar jag ang. min tärna?
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.