• Äldre 4 Feb 13:13
  13942 visningar
  69 svar
  69
  13942

  Överreagerar jag ang. min tärna?

  Kan det vara så att tärna 1 är gravid? Tänkte på det där med kläderna och öka i vikt.. ja kanske helt fel men bara en tanke. 

  Sånt där är ju så svårt, som blivande brud har man ju säkert en tanke på hur man tänkt sig allt. Och det är nog bra att du berättar exakt vad det är du vill ha hjälp/stöd med från tärnorna. De tänker ju antagliten inte på ert bröllop lika mycket som du, och kanske inte förstår att du vill få klart klänningarna redan nu.
  Jag skulle satsa på något med snörning i ryggen så är storleken iallafall rätt. Om hon är väldigt obekväm med att visa armarna så kan ni ju försöka hitta något med ärm, alternativt att hon har på sig en bolero.

  Och det här med möhippan, så måste ju resterande vänner vara inblandade i planeringen också. Kan du inte prata med någon av dem om att se till så att det inte blir en förnedringshippa?

  Såg nu att du skrivit att du ska prata med dem, och det låter ju jättebra. Ha bara i åtanke att de kanske inte har samma tanke som du om engagemang inför dagen. För den som aldrig gift sig kan ett bröllop i sommar verka väldigt avlägset.
   

 • Äldre 4 Feb 15:09
  #21
  Anonym (känslig) skrev 2014-02-04 13:25:32 följande:

  Tärna1 är inte gravid utan hoppas på att kanske hinna gå ner i vikt. Tänkt mig att möjligtvis kan hon ha en scarf över armarna om jag hittar någon men helst skulle jag vilja att båda har bara klänning i kyrkan & på fotografierna men en cardigan över under festen & så...


  Möhippan har blivit krångel med också, tärna1 skicka till mig igår & sa att hon blivit avsatt från sin uppgift som tärna. Jag fatta inte vad hon mena så jag frågade. Då sa hon att min ena vän skapat en grupp på FB & planerar möhippa (vilket jag anser är bra då alla kan deltaga i planering) men hon fick det att låta som att bara vännen i fråga planera allt. Jag skicka & fråga tärna2 som berättar att gruppen finns men att ALLA mina vänner är med & planerar i gruppen, utom tärna1 som inget skriver. Tydligen lägger de nu fram alla förslag. Jag sa till tärna1 att hon får väl skriva ner lite förslag hon med då & det sa hon att hon hade. Men jag vet inte om hon skrivit upp själv hemma om det vad vad hon menade eller om hon ljög för att jag skulle ta henne i försvar för hon har inte skrivit något alls i gruppen berättar tärna2.... 


  ok, kan du inte bara säga att du vill ha en kul möhippa men vill bli överraskad och inte få höra om "gnäll". Det förtar ju överraskningsmomentet för dig. 
Svar på tråden Överreagerar jag ang. min tärna?
Logga in
Bli medlem