• Blivande frugann

    Skövde/Skaraborgsbrudar

    Jag har inte sett någon tråd för brudar från Skövde och Skaraborgstrakten. Men jag skulle tycka att det vore roligt med en tråd där alla vi Skövde/Skaraborgsbrudar som ska eller planerar att gifta oss följs åt :) Om det är i år eller nästa år spelar ingen roll. Kanske kan detta bli en tråd som hjälper brudar framöver att få inspiration?! 


    Syften är att vi kan tipsa varann om festlokaler, florister, fotografer, foroplatser, frisör, catering, konditor, bröllopsbutiker och annat  inför våra bröllo..
    Visa gärna  BILDER!!! Bilder på lokaler, blommor, saker du skall ha på ditt bröllop o.s.v.

    Men framför allt skall alla som planerar bröllop i Skövde/Skaraborg känna sig varmt välkomna!



    /Blivande frugann


     


    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-03-24 09:17
    För att enklare veta vem som är vem var vänlig skriv datum och plats för ditt bröllop i sidfoten, t.ex;

    5 JULI SKÖVDE o.s.v.
  • Svar på tråden Skövde/Skaraborgsbrudar
  • SarahGustav
    Blivande frugann skrev 2014-03-18 10:36:02 följande:

    Är det fler än jag som har svårt att hänga med i vem som ska gifta sig när o.s.v? 
    Ska jag lägga till namnet i trådstarten?
    Ska vi skriva vårt datum och ev plats i sidfoten? 


    Vilken jättebra idé! :D
    Du kan  ju lägga till namn och plats i trådstarten också kanske? :)
    2 augusti Skövde
  • sanjagalic
    Ccc87 skrev 2014-03-17 19:05:05 följande:
    OK. Jag och min tärna har också varit inne på jj och lightinthebox.com och hittat jättefina klänningar. Men vet inte om vi vågar beställa. Är lite oroliga för kvaliteten och det brukar ju vara ganska så svårt att retunera på sådana sidor.

    jag är också orolig för om man inte blir nöjd med kvalitén etc. och krångel med returer! Vet inte om man vågar chansa på nytt med tanke på att det bara är 2,5 mån kvar till mitt bröllop! åååh :(
  • sanjagalic
    Blivande frugann skrev 2014-03-18 08:26:13 följande:
    Där behöver ni tänka till! Samma namn som står i passet måste finnas på biljetterna. Kompisarna som åkte ett par dagar efter bröllopet bad prästen att vänta lite med att skicka in papprena så att de hann åka på resan först, då de hade sina gamla namn i pass och på biljetterna.
    Precis! Men man behöver ju inte byta efteranmn innan bröllopet, man kan ju vänta tills man kommit hem från bröllopsresan. Det ska vi göra iaf :)
  • Blivande frugann
    sanjagalic skrev 2014-03-18 12:07:40 följande:
    Precis! Men man behöver ju inte byta efteranmn innan bröllopet, man kan ju vänta tills man kommit hem från bröllopsresan. Det ska vi göra iaf :)
    Då är det ju inte problem med det. 
    5 juli Skövde
  • Blivande frugann
    sanjagalic skrev 2014-03-04 12:51:24 följande:
    Vi ska också ha honom, han är såååå bäst!!!
    Ah! Jag var hos Tuana idag och kom ihåg att det var någon mer som skulle ha honom. Men det var ju du! Var det nationaldagen?
    5 juli Skövde
  • Finally2014
    SarahGustav skrev 2014-03-18 11:01:39 följande:
    Vilken jättebra idé! :D
    Du kan  ju lägga till namn och plats i trådstarten också kanske? :)
    Tycker också det låter som en bra idé. =)
  • Finally2014
    Blivande frugann skrev 2014-03-18 08:34:04 följande:
    Välkommen!
    Vi kommer också ha en bit mellan kyrka och festen, och inte nära stan men det finns möjlighet att ställa upp husvagn/husbilar intill festlokalen eller så får man ta taxi hem.

    Ja, min blivande ser också fram emot Tysklandsresan! Jag funderar på om vi kommer att ha massa över, fast det kanske inte är något problem. Annars får man ju lämna tillbaka oöppnade flaskor på systembolaget..... Mmm, lite att räkna och fundera på.
    Vi kommer att bjuda på välkomstdrinken, dryck till maten och ev första drinken i baren men sen blir det självkostnadspris. 

    ja, Vi är också rädda att få över men tänkte att det kanske inte är så svårsålt?
    Fick däremot en hands up från en vän som sa att folk kommer uppfatta oss som snåla om vi tar 10 kr per öl när vi köpt den för  ca 3. Men jag förklarade att bilresan och båten kostar med och stå och fippla med typ 8 kr och växel tyckte jag bara kändes dumt. Tyckte också att 5 kr var för lite. 5 kr kan man ju lika gärna bjuda på det. Kändes mer kanske som att det var hon som var lite snål. Jag menar dricker man 7 öl/drinkar/glas vin så handlar det om 70 kr vilket jag tycker är helt överkomligt..... Jag har ju varit på bröllop där jag vet dom köpt det i Tyskland, ändå tagit 10 kr och jag har aldrig ens reflekterat över att det är snålt även om det bara är 33 cl. vad tycker ni?
  • Finally2014
    sanjagalic skrev 2014-03-18 12:06:38 följande:
    jag är också orolig för om man inte blir nöjd med kvalitén etc. och krångel med returer! Vet inte om man vågar chansa på nytt med tanke på att det bara är 2,5 mån kvar till mitt bröllop! åååh :(
    Vi beställde faktiskt tärnklänningarna från ebay. Vi tog med snörning i ryggen så den blir lite "anpassningsbar". Och sen mätte vi ju väldigt noga och mailade lite med säljaren innan. Men dom passade jättebra. sen är ju ebay alltid en chansning men med frakt gick klänningarna på 350 kr/st. (har 2 tärnor)
  • sanjagalic
    Blivande frugann skrev 2014-03-18 16:11:13 följande:
    Ah! Jag var hos Tuana idag och kom ihåg att det var någon mer som skulle ha honom. Men det var ju du! Var det nationaldagen?
    Ja, vi har träffat honom flera gånger och ska göra en provfotografering i maj har vi spikat :)

    han är såå underbar tycker jag!

    Japp, nationaldagen är det dags för min del!
  • Ccc87
    SarahGustav skrev 2014-03-17 22:36:50 följande:
    Hoppas att han kan sjunga på ert bröllop så ni slipper tänka mera på det iaf! :)
    Vilka fina färger ni valt :D
    Från början var det tänkt att vi bara skulle ha mörk/vinrött, men vi kände att det blev lite tråkigt, så vi tog ljuslila och ljusrosa också, såg en bukett jag vill ha i dom färgerna och de va jättefint, men tror mest vi kör på det röda och vita när vi dekorerar sen, men man vet aldrig hur det blir :) Tärna ska ha ljusrosa klänning med så :)

    Ja det är verkligen hur svårt som helst, vi har ingen aning om vad vi vill ha för tårta....kanske dags att kolla på haha!

    Ja tre rätters är bra! Hur många gäster ska ni bjuda på bröllopet? Ska ni ha några barn med? :)
    Dina färger låter jätte fina också. Kul att blanda lite olika färger! Var hitttade ni tärnklänningen? Vi ska också ha ljusrosa nämligen:)

    Haha ja kan ju vara bra att börja fundera åtmindstone. Men ingick det tårta på Karstorp? Var väl där ni skulle vara? Vi var faktiskt där och tittade innan vi bestämde oss. Jätte fin matsal:)

    Vi blir 35-40 st, inga barn men kommer nog vara 2 småttingar med på någon månad. Detta var inget problem för oss för det är bara ett par som har barn som är lite äldre. Hur gör ni? Och hur många blir ni?
    5/7
Svar på tråden Skövde/Skaraborgsbrudar