• PoS

    lekar och annat roligt för brudpar och gäster

    Haha, du uttrycker det så bra Chicita! Sista-veckan-paniken är nog ngt alla brudpar går igenom Vi är inga lekande människor alls, vi tycker sånt är skitjobbigt. Dock var vår toastmadame (TM) ganska sugen på alla möjliga lekar och föreslog massor med grejer som vi sa nej till. Vi gifte oss i lördags och TM hade förberett en frågesport för gästerna så fick de kryssa i alternativ. Under middagen fick alla ställa sig upp och då ställde TM ett antal utslagsfrågor om oss som par som slutade med två vinnare som kände oss bäst. Var en helt OK "lek". TM lottade också ut fyra "uppdrag" under året som vinnande gäst ska utföra med oss. Varm choklad i mars, bubbel o frukt i juni, skördefest i september och lysa upp vårt novembermörker. MEN den stora succén var fotobåset. Rekommenderas varmt! Vi hade ett avskilt ställe där vi la en helt vanlig digitalkamera o ett gäng hattar, glasögon o scarves. Googlade photo booth props o skrev ut o limmade på vanliga grillpinnar. Hade även en griffeltavla att skriva hälsningar på. Gäster som inte gillar "fåniga" spex kan ta vanliga kort o de som gillar utllädning kan skoja till det helt efter eget tycke. Alla gäster på vårt bröllop var uppe minst en gång, de flesta fler ggr än så.

  • PoS
    Stjärnöga VS Fänöda skrev 2014-01-31 22:19:42 följande:
    Intressant lek! Hur svarade man på frågorna? Var det handuppräckning eller skrika rakt ut eller hur gick det till mer detaljerat? :P 
    Först hade TM förberett lappar som delades ut i kyrkan i väntan på transporten till festlokalen. Där stod allmänna frågor typ "vilken inredning tycker du stämmer bäst in på dig" och så var det 3 svarsalternativ. Det var alltså inte en frågesport om oss som brudpar, utan gästerna svarade för sig själva och behöll sedan sin lapp till middagen. Vi hade dock svarat på samma frågor innan och alla mina svar var X och makens svar var 2.
    Under middagen bad sen TM alla som hade svarat mest x och 2 svar att ställa sig upp. Sen läste hon upp 3 frågor om mig och 3 frågor om maken med svarsalternativ och de som svarade "fel" fick sätta sig ner. Till sist stod 2 personer upp.
Svar på tråden lekar och annat roligt för brudpar och gäster