• VAD hoppas du ni gör på bröllopsresan?

  Sön 26 jan 2014 22:17 Läst 2191 gånger Totalt 12 svar
  Sön 26 jan 2014 22:17

  Vad har ni för planer på själva resmålet? Eller tar ni allt som det kommer?

 • Sön 26 jan 2014 22:18 #1

  Själv ska vi på solsemester och hoppas så klart på massa god mat, trampbåt med picknick, båtutflykt till öar, shopping och massa kärlek!:)

 • Sön 26 jan 2014 22:30 #2

  Vi har rätt mkt planer :) Det blir både sol & bad och en hel del utflykter planerat  + en del träning :) Vi börjar med några veckor i Florida (sol, bad, parker, utflykter & lite cheerleading) , sedan blir det yerligare några veckors roadtrip till kalifornien. Känns perfekt, båda vi skulle nog dö av tristress om vi bokade en vanlig solsemester:P 

 • Alylly­ra
  Visa endast
  Mån 27 jan 2014 10:42 #3

  Jag hoppades på mycket sol och bad, min man hoppades på mycket vandring och foto, så vi fick kompromissa. Det gick jättebra! Vi fick både en aktiv och en inaktiv semester, kan man säga :)

  Det enda som vi fick lov att göra som ingen av oss var särskilt förtjust i var att åka mycket bil. Men så blir det när man åker till USA, samhället är ju typ gjort för att ha bil... Så det blev många fler timmar än vi hade önskat som spenderades i bilen. Men då kan man ju hinna prata med varandra :) 

 • Mån 27 jan 2014 11:46 #4

  Jag tycker det är jättekul att läsa hur olika man prioriterar och hur många olika typer av resor det finns:) Ni (Alyllyra) hade ju hatat vår resa (roadtrip) medan vi nog aldrig hade valt en sådan resa som dom flesta gör (ta det lugnt på en strand/ ett hotellområde typ) 

 • Mån 27 jan 2014 12:03 #5

  Vi hade hoppats på en härlig långvecka i Toscana med lata dagar vid poolen, god mat och kanske lite fotvandringar i det vackra landskapet.
  En avstickare till Pisa var också inplanerad.
  Men så blev det inte Tungan ute 

  www.brollopstorget.se/Forum-25-6/m4060778.html 

 • Mån 27 jan 2014 12:06 #6

  Ska väl tillägga att vi hade sån tur att vi redan hade lyckats spara ihop till denna resa själva, så pengarna vi fick från våra gäster kunde gå till en helt ny resa där vi inte tog några chanser utan valde att boka på ett all-inclusive-ställe där vi hade egen pool och aldrig ens behövde lämna området Flört

 • Alylly­ra
  Visa endast
  Mån 27 jan 2014 13:19 #7
  ThereseV skrev 2014-01-27 11:46:43 följande:
  Jag tycker det är jättekul att läsa hur olika man prioriterar och hur många olika typer av resor det finns:) Ni (Alyllyra) hade ju hatat vår resa (roadtrip) medan vi nog aldrig hade valt en sådan resa som dom flesta gör (ta det lugnt på en strand/ ett hotellområde typ) 
  Håller med!

  Men jag lär ju tillägga att vi inte alls tycker att det är tråkigt med roadtrip. Tvärtom! Om man har bestämt innan att man ska på roadtrip och själva resan är målet så är det ju jättekul.
  Däremot att varje dag behöva ta bilen bara för att komma till en restaurang att äta kvällsmat på, eller att det tar en halvtimme med bil bara att nå motorvägen från där man bor så att man kan ta sig iväg till nått ställe man vill besöka, det tyckte vi inte var så roligt. Den tiden hade vi hellre spenderat på själva utflyktsstället. På en roadtrip ser man ju nya platser hela tiden, men att köra samma (slitna) väg fram och tillbaka fyra dagar i sträck är inte så kul.
 • Ons 29 jan 2014 17:23 #8

  Åh vad roligt med lite tips!

  Vi pratar om en paketresa med safari i Kenya för att sedan sola, bada och snorkla på Zanzibar. Känns som en bra blandning av äventyr och egentid :)

 • Ons 29 jan 2014 23:46 #9

  Min blivande man har ALDRIG varit utomlands och han har gått med på att åka till nya zeeland. Förhoppningsvis blir han förtjust, inte avskräckt. :P

  Jag har hittat massa häftiga saker att göra men sen var de det där med pengar och tid.  Men iaf så hoppas jag vi hinner göra detta: hobbit town, åka på utflykter, åka längst upp i sky tower, titta på kiwi fåglar, åka på säl/delfin safari med båt, titta på sagan om ringen- berg och äta lite gått förståss. Hittade även en "farmers market" som lät spännande. Sen vet jag inte om vi har så myclet mer tid eller pengar efter det :P

  Jag har varit där förut så jag har lite mer koll än förra gången, t ex att man inte ska åka dit när det är sommar här. NZ är ett land man inte kan åka för många gånger till. Vad jag minns så var det inte jätte krångligt att resa runt heller. När jag var packpacker gick det hur smidigt som helst. Jag har dock ett svagt minne av att min blivande man sa något om hotell, inte backpacker. Som bröllopsresa kan jag faktiskt tänka mig det också.


 • Aniara­4
  Visa endast
  Tor 30 jan 2014 19:03 #10

  Vår bröllopsresa gick till Maldiverna, så det blev förstås en hel del sola och bada, eller i alla fall plaska i strandkanten, det var inte helt enkelt att komma ut till djupare vatten. Inte helt fel i november! (Vi sparade på resan ett par månader tills den verkligen behövdes.) Men vi ville inte heller bara ligga på stranden i två veckor, utan vi hade planerat in ett par utflykter också. En dag blev vi utskjutsade till en egen "öde ö" där vi fick tillbringa dagen med att leka Robinson Crusoe. En dag åkte vi på båtutflykt för att titta på solnedgången samt delfiner och mantor. Ett par spa-besök blev det, och så snorklade vi en hel del. Vi tillbringade också en natt i huvudstaden Male, vilket var ofrivilligt från början men blev en riktigt bra upplevelse och kontrast till resortbubblan.

  Men ok, huvudsyftet med resan var väl att slappa riktigt ordentligt tillsammans, hålla handen och dricka champagne i solnedgången, och samtidigt få en rejäl dos sol och värme och slippa höstdepression!

 • Tor 30 jan 2014 21:44 #11

  Vi är stadspersoner, som älskar att gå och suga in atmosfärer. Men vår bröllopsresa blir helt tvärtom. Då ska vi åka till Spanien och bo på ett barnfritt all-inclusive och typ inte röra oss på två veckor ;) vi ska bara ta det riktigt lugnt, få maten serverad när vi så önskar och slippa tänka. Det ska bli så otroligt skönt att inte behöva tänka på allt runtomkring utan bara fokusera på varandra och att vila upp oss ordentligt. Vi längtar efter denna bröllopsresa nästan lika mycket som till bröllopet ;)

 • Ons 12 feb 2014 14:48 #12

  Min bröllopsresa spenderas helst på stranden med mängder av goda drinkar och bubbel.
  När vi blir rastlösa (förmodligen ganska snabbt ) åker vi iväg på någon spontan utflykt eller går på någon marknad. Äter gott, gärna på stranden.

  Mannens bröllopsresa spenderas helst i en storstad med puls och spontanitet. Häftiga restauranger, biografer osv...

  Så vi kör Thailand helt enkelt med öliv och Bangkok.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll