Inlägg från: Anonym (Nej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nej)

    Min bror gifter sig inom en vecka av mig har jag rätt att vara sura?

    Nej, du har absolut ingen rätt att vara sur över detta. Din bror känner inte till dina planer, om han inte är en tankeläsare. Du låter faktiskt väldigt egotrippad, vad då "jag ville vara den första i släkten att gifta sig"? Jag tvivlar på att det är riktigt sant. Vad deras budget har med saken att göra förstår jag inte, men du ville väl passa på att tala om hur mycket pengar du och din blivande make lagt ner. Det är inte budget och hur mycket man lägger på bröllopet som är det viktiga, det är ju äktenskapet som är det viktiga. Att du haft ett stabilt förhållande i fyra år är ingen garanti för att du kommer ha det resten av livet, 50% av alla äktenskap spricker och tro mig, att man varit ihop en viss tid eller spenderat en viss umma pengar på bröllopet garanterar inte att inte ditt blir ett av dem.

    Var glad för din brors skull och sluta bete dig sm en bortskämd liten prinsessa.

  • Anonym (Nej)
    FruForsmark skrev 2014-02-10 23:43:55 följande:
    Hade brorsan vetat om era bröllopsplaner hade det varit lite fult, men nu är det ju bara ett olyckligt sammanträffande så jag tycker du ska ta en dag och vara sur över det och sedan låta det rinna av dig. Tycker du skall oroa dig mer över hans val av tjej istället för konkuransen av bröllop



    Varför ska hon oroa sig över det? Han är vuxen och gör sina val, det är han som ska ta konsekvenserna av de valen. Uppenbarligen har de klarat en djup kris eftersom de separerade en tid, deras förhållandevis korta förhållande kanske har starkare fundament än TS "långa".
Svar på tråden Min bror gifter sig inom en vecka av mig har jag rätt att vara sura?