Inlägg från: SandraElisabet |Visa alla inlägg
  • SandraElisabet

    Min bror gifter sig inom en vecka av mig har jag rätt att vara sura?

    Jag har full förståelse för att du reagerar lite och känner dig upprörd, men helt ärligt - du överreagerar tyvärr. Va lite lätt sur över det, procesa det, hantera det och släpp det sedan!

    Det är bara ett bröllop och jag tycker inte att du har rätt att äns föreslå att de ska flytta på sitt bröllop.

    De visste inget om ert planerande och jag utgår från att den långsiktiga relationen till din bror är viktigare än detta lilla lilla (ganska obetydliga) "missöde"...?

    Angående efternamnet så låter det på dig som att det är superviktigt men jag tror att du har blivit lite hemmablind i all planering. Han har lika stor rätt till namnet som du, du måste tyvärr komma över det. Lycka till - jag hoppas och tror att er dag kommer bli superfin ändå!

  • SandraElisabet

    Du har helt rätt TS i att det blev en lite hård ton i tråden. Alla bör tänka sig för innan de skriver något.

    Men glöm inte att även du TS skrivit lite snabbt då du var upprörd vilket självfallet färgar tonen på din trådstart samt svaren som många ger. Vi är inte lika insatta i ditt liv och kan kanske inte läsa mellan raderna på samma sätt som du självfallet gör när du läser om trådstarten. Du använde ju tråden uppenbarligen för att skriva av dig och få respons och när du då får negativ respons i ett känsligt ämne så svider det. :( Men jag måste säga att vissa formuleringar och vissa saker som du upplever som jobbigt kanske framstår som lite ytligt och "oviktigt" i andras ögon. Det ger dem inte rätt att skriva elakheter och dra alldeles för förhastade slutsatser - men man färgas av det.

    Men jag håller absolut med om att många kommentarer varit fullkomligt onödiga!

    Jag tycker verkligen att du har rätt att bli upprörd, det hade jag också blivit, men det kanske inte är något som bör fokuseras på så mycket? Nu har du ju bearbetat det och "kommit över det" mer vilket är positivt.
    Jag hoppas verkligen att er bröllopsdag blir supefin och att inte allt detta färgat den. Stort grattis - bara några dagar kvar!! :)

Svar på tråden Min bror gifter sig inom en vecka av mig har jag rätt att vara sura?