• Äldre 19 Jan 09:39
    3898 visningar
    7 svar
    7
    3898

    30-årskris eller bara ensam?

    det låter precis som de perioder jag själv brukar få. och jag tror det är helt enkelt att du känner dig inte.. hur ska man säga.. du kanske känner att du inte har något "syfte" i livet just nu? är jag ungefär på rätt spår? du vill känna dig nyttig, om inte för någon annan, så för din egen skull. har exakt samma känslor lite då och då. och speciellt när jag hoppade av plugget och blev arbetslös. jobbade två dagar på 4 månader. mådde skit. kände mig överflödig och ovärt nåt. hade ju inte ens a-kassa att bidra med. 

    men en sak ska jag säga dig - MAN BLIR ALDRIG FÖR GAMMAL FÖR PLUGG!! herrejisses, jag hade en klasskompis när jag gick sjuksköterska, som var 53 när hon börja. hon har inte ens 10 år kvar i yrket när hon är klar, men det skitar hon fullständigt i!  

    vill du plugga, och har möjligheter till det (pengar exempelvis) så gör det!  

  • Äldre 19 Jan 09:55
    #4
    Soldemor skrev 2014-01-19 09:51:01 följande:
    Håller helt klart med Filibustern - man blir aldrig för gammal för att studera!

    När jag var 39 började på universitetet för att läsa i fem år! Jag lämnade fast arbete med trygg (men inte hög) lön för att göra något helt annat. Jag blev idiotförklarad av de flesta, men kände att det var detta jag skulle göra. Och det gick jättebra!
    kom att tänka på en som berätta (undra om det var här på BT någonstans) om en gammal gammal kvinna som, när hennes man dog eller något, började plugga till präst. hon började och avslutade studierna när hon var 90+ . :P
Svar på tråden 30-årskris eller bara ensam?