• Lina Å

    Hur ser era bröllopsskor ut?

    Hur ser dom ut och vart har ni köpt dom? 
    Lägg gärna in bilder.  

  • Svar på tråden Hur ser era bröllopsskor ut?
  • Salt
    Js Fästmö skrev 2014-02-08 13:46:01 följande:
    Salt - dina var stilrena och snygga! Hade viljat ha sådana i äppelgrönt/jadegrönt, men nu får det bli ett par kilklackar med vitt tyg upp till från Hilfiger. Gifter mig borgergligt i knälång dress på en ö.
    Tack fina du!
    Jag älskar dom, känns jättebra! Hade absolut inte tänkt köpa skor nu!! Men jag såg dom på brandos rea och skostorleken ändras ju knappast

    Åh va underbart att ni gifter er på en ö. Mysigt!

    Äppelgrönt är bara såå snyggt! Kommer också ha saker i den färgen.
  • Katarina

    Nu har jag velat fram och tillbaka, beställt otaliga skor från nätet för att kunna prova hemma, skickat tillbaka och beställt nya. Vridit och vänt på dem tusentals gånger, provat med klänning, trippat runt med dem hemma i myskläder, speglat mig och valt - sen ångrat mig och fortsatt leta....PUH!

    Trodde aldrig det skulle vara en sån resa att välja skor!

    Nu är de i alla fall inköpta, och jag trippar runt med dem på jobbet för att hinna gå in dem ordentligt...


  • eberg

    HejJag har köpt två par skor, båda från Nordstros i USA, funkade fint med frakt och allt. tyvärr är dom lite lite för stora. men det löser jag genom såna där geleinlägg.  

  • Js Fästmö

    Katarina, du får inte ont i framfoten efter ett par timmar? Det är ju inte direkt någon platåsula fram. Tänker om du ska ha dem länge.

  • Katarina

    Js Fästmö: jag är ganska van att gå omkring i höga klackar och de är faktiskt bekvämare än de ser ut. Går i dem varje dag på jobbet nu och det funkar bra! Kommer ha geleinlägg så att det avlastar lite och ett par plattare skor att byta till efter första dansen....jag tror det kommer gå bra!

    tack för omtanken!

  • Salt

    Katarina, snyggar skor. Men hur hög klack är det?? Ser skyhöga ut Förvånad Flört
    Det är såå fint på folk som kan gå i det!!! Oj vad jobbar du med om du kan gå in dom där? Det är perfekt ju 

  • Katarina

    Salt: Tror den är 10 cm, men faktiskt enklare att gå i än flera skor jag provat som har lägre klack. Kanske ser klacken lite mer skräckinjagande ut då den är så smal.

    Sitter i terminsledningen för en utbildning på acanvderad nivå, sitter mycket vid skrivbordet och går inomhus (stoooor byggnad) så jag kan med gott samvete trippa omkring  här utan att det vare sig märks särskilt mycket eller sliter på skorna. Blri dock lite halt på laminatgolven!

    Har alltid gått i höga klackar, så det är en vana!

Svar på tråden Hur ser era bröllopsskor ut?