• Redaktör Kristin

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Bröllopstorgets ringtrådar blir stora succéer varje år. Nu är det dags att dokumentera hur ringarna ser ut 2014.

    Vad är trendigt? Vilka material är populära? Stenar, släta? Förlovningsring och vigselring!

    Ladda upp en bild på din ring/dina ringar här i tråden!
    Skriv gärna ett par rader om ringen.

    Kolla in andras ringar och lägg upp din egen - så ser ringarna ut 2014.

    Vill du kolla in tidigare ringtrådar? Du hittar dem här:

    Ringar 2011

    Ringar 2012

    Ringar 2013


  • Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014
  • Himla
    Melde skrev 2014-09-16 11:53:13 följande:
    Tack, vad glad jag blir!

    Förlovningsringen är gjord av en lokal guldsmed i Halmstad, Johan Jobring, och är 4 mm bred och 2 mm hög. Vigselringen är Schalins Vision, på totalt 0,94 ct (0,54+0,20*2), 3,5 mm bred och 2 mm hög (specialbeställt, 1,9 mm är standard). Båda i vitguld.
    Tack för svaret. Jättefina ringar verkligen. Just det där med höjd o bredd har varit lite svårt då jag inte har så mkt plats för ringar upp till min knoge. De passar er verkligen jättebra.
  • stolek

    Fridilinga: vad är det för carat på mittstenen och sidostenarna om jag får fråga? Jättefina verkligen! Helt i min smak! :) 

  • fridilinga
    stolek skrev 2014-09-17 18:53:45 följande:

    Fridilinga: vad är det för carat på mittstenen och sidostenarna om jag får fråga? Jättefina verkligen! Helt i min smak! :) 



    Tack så mycket ! :) Sidostenarna är 0,26 ct och mittenstenen ca 0,50 ct. Jag bytte ut mittstenen till bröllopet och jag kommer inte ihåg exakt hur stor sten som fick plats men det var runt 0,50 ct.
  • Josgu526

    Efter fyra och ett halvt år tillsammans friade min underbara älskade fästman till mig på det mest perfekta sättet möjligt och med den mest perfekta ringen. Jag ville ha diamanter men inget som "stod upp". Dom är båda i vitguld och mina stenar är 0,21 ct. <3

  • Jullis

    Här är min blivande förlovningsring! Hjärta
    Efter att ha letat ring i tre månader och bestämt/ångrat mig ca 20 gånger insåg jag att det är lika bra att designa drömringen själv. Jag vände mig till Wranges i Göteborg och Linda där gjorde denna vackra ring som blev precis som jag tänkte mig! Älskar den! Och den glittrar mycket mer på riktigt hihi Skrattande En 0.43 ct brun (guldfärgad) diamant i mitten och runt om sitter 16 stycken 0.01 ct vita diamanter. Skenan är 2.5 mm bred.
    Vigselring blir nog en smal alliansring med likadana stenar som sitter runt om.


    Hjärta

  • ellendellen90
    Elegansnejlika skrev 2014-09-09 10:06:09 följande:
    Min fästman har en närmast identiskt som din, hans är i palladium. Vilket material har ni? Här är en bild på min (blir tyvärr inte så bra bilder med mobilen), min favoritmetall silver med cubic zirkona stenar:
    Den var jättefin. Jag är tyvärr allergisk mot guld och kommer därför att ha en ring i palladium eller platina. Kommer fördmodligen bli en klassisk modell som liknar din. 
  • POK

    Vilken fin ring!! Hur många carat är mittenstenen o hur bred är din ring? Jättetacksam för svar :)

Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014