• Redaktör Kristin

    Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014

    Bröllopstorgets ringtrådar blir stora succéer varje år. Nu är det dags att dokumentera hur ringarna ser ut 2014.

    Vad är trendigt? Vilka material är populära? Stenar, släta? Förlovningsring och vigselring!

    Ladda upp en bild på din ring/dina ringar här i tråden!
    Skriv gärna ett par rader om ringen.

    Kolla in andras ringar och lägg upp din egen - så ser ringarna ut 2014.

    Vill du kolla in tidigare ringtrådar? Du hittar dem här:

    Ringar 2011

    Ringar 2012

    Ringar 2013


  • Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014
  • Himla
    Nightrod skrev 2014-06-24 10:04:12 följande:
    Dessa har vi till vårt bröllop
    Åh vad fina! Vem har gjort dom?
  • lovelyn69

    Det här är mina kommande ringar, från Herr och fru Lohse och serien Tainted love. Fast jag kommer att ha tre baguetteslipade diamanter istället för fem, två kommer att sitta på ena ringen och den i mitten på den andra, så de går omlott. 

  • Himla
    lovelyn69 skrev 2014-06-24 21:45:18 följande:

    Det här är mina kommande ringar, från Herr och fru Lohse och serien Tainted love. Fast jag kommer att ha tre baguetteslipade diamanter istället för fem, två kommer att sitta på ena ringen och den i mitten på den andra, så de går omlott. 


    Jättefina!
  • MandyH

    Här är mitt sett. Den med stora stenen är förlovningsringen och de två eternityringarna är mins vigselringar. Båda är i 18k och förlovningsringen har en totalkarat på 1,66 varav stora stenen är 1ct. Vigselringarna är på 1ct vardera. Jag älskar dem!

  • IdaRebecca

    Äntligen hittade jag den typen av vigselring jag letat efter till vettigt pris, med chans att se den live innan köp! Har hittat så många på nätet men jag vill ju prova och känna och klämma innan jag köper!


    Hade ställt in mig på att bara ha min förlovningsring, men när jag ramlade över denna hos Pandora, som dessutom hade endast en kvar av den i exakt min storlek, som de slutat tillverka, kändes det som att det var meant to be!

    Kanske svårt att se men det är små små blommor på rad runt hela ringen, väldigt smal och helt perfekt för mig :)

  • Kalejdoskop


    Här är mina ringar! Vi hämtade ut vigselringarna igår, det är den övre. Båda är i vitt guld, vigselringen valde jag med en sten, då tanken är att jag ska lägga till stenar eftersom, då vi firar årsdagar :) supernöjd!
  • Ms T

    Så snygg


    Izan skrev 2014-06-23 14:53:00 följande:

    Åhh! Nu har jag äntligen beställt ring! Det blev en Schalins Passion, 3 mm bred med 6 st vita diamanter och 6 st rosa safirer. En vit och en rosa osv. Testade bredare men eftersom att min förlovningsring är 8 mm bred så blev det för mycket på mitt finger.


  • Izan
    Ms T skrev 2014-06-27 21:17:08 följande:

    Så snygg


    Jag hoppas att den blir fin! Har bara sett sånna i vitt guld (med varannan vit och varannan rosa) men jag ska ha en i rött guld eftersom att jag är extremt överkänslig mot annat än just rött guld. Tycker att den kan bli klar tidigare så att jag får hämta hem den.
  • LinnRickard


    Här är min förlovningsring. Vi lät göra den på Kaplans i Stockholm.  Hade köpt sidostenarna på auktion. Den är totalt 1 ct. Älskar den! Är precis vad jag ville ha!
  • Vaniljljus

    Här är mina fina, alliansen är förlovningsring och vigselringen ska ju egentligen inte sitta där än..... :) men snart! Längtar efter att få kalla mig fru till min fine man.

Svar på tråden Visa din ring! Bildtråd - ringar 2014