Inlägg från: Helskotta |Visa alla inlägg
  • Helskotta

    Enkel och intim vigsel, Thailand

    Hej på er!

    Vi planerar att gifta oss i Thailand januari 2015 (japp, här är vi ute i god tid), det blir antingen i Koh Lanta eller Khao Lak.
    Pga av många olika anledningar så väljer vi att göra detta lite "privat" och de enda närvarande kommer att vara vi och våra två barn.
    Vi vill ha en enkel cermoni, barfota på stranden i solnedgång -bara vi.

    Finns det möjligtvis någon här inne som har erfarenhet av en liknande vigsel i Thailand? Vi har inte tänkt att använda oss av någon typ av bröllopsplanerare utan vill bara ha möjlighet att finna en vigselförrättare samt en fotograf på plats.
    Kan man kanske få hjälp av hotellet eller resebyrån med detta?
    Jag har förstått att det är en del papper som vi behöver ordna här i Sverige? Någon som vet var man kan hitta bra info om detta? 
    Tacksam för ALLA tips :) 

  • Svar på tråden Enkel och intim vigsel, Thailand
  • Helskotta

    Åh toppen! Tack snälla för tipset!
    Vi funderar på att gifta oss borgligt hemma i Sverige först just för att slippa "pappers-biten" i Thailand :)

  • Helskotta

    Tack magganj, det var ett bra tips! Om det blir i Khao Lak så är det ju inte alltför långt till/från Phuket. Hur fungerade det rent praktiskt när ni hade en svensk vigselförättare, om man ser till papper/dokument och liknande? Det är lite av en djungel detta med vilka dokument man behöver...
    Grattis till vigseln! :)

    Utomlands 2013 -får jag fråga vad ni fick betala för "bara" cermonin om man bortser från pappersarbetet? Hade ni en fotograf på plats också?

Svar på tråden Enkel och intim vigsel, Thailand