• Annisen

    Bröllop augusti 2015

    Här tänkte jag att vi som gifter oss i augusti 2015 (!) kan dela tankar, tips, idéer, pyssel och peppa varandra inför den stora dagen :)


     


    Själva gifter vi oss den 8/8 2015 just nu står valet mellan två olika kyrkor och lokaler båda i stockholms området!

  • Svar på tråden Bröllop augusti 2015
  • stresso
    Eriikah skrev 2015-01-26 17:39:20 följande:

    Nyfiken fråga då jag själv inte riktigt har gjort nån budget, vad har ni budgeterat att ert hår och smink ska kosta?


    i budget har jag lagt 5 000, för allt (hår, smink, vaxning, mani och pedi) men efter att ha kollat upp salonger och stylister får jag nog lägga på en tusenlapp tror jag.. :( räknar med att bara håret kommer gå på närmare 3 000
  • Sthlm2015

    Hår och smink, 0 kr. Min mamma får uppdraget att göra en fantastisk frisyr på mig och jag tänker ta på mascara, finito. Tycker inte om att sminka mig på något annat sätt förför är det en onödig kostnad. Vaxning 450 kr på Clinic Divine.

  • Nightrod

    Hår och smink, 0 kr för bruden då hon har allt och gör det själv :)
    DÄREMOT så kanske vi prata om hårförlängning i min toffs om håret inte vuxit ut tillräckligt fram till dess, men det får vi se, skulle va kul, men ......


    Live free, ride free
  • Linosa

    Min frisör tar 2500kr för make up och hår. Sen har jag tänkt göra manikyr utöver detta oxå.

  • hannaclasson

    Det får nog bli att önska sig presentkort på ex. resia för oss för dem som ändå vill ge något litet! Jag har budgeterat ca 3000 kr för frisören, 1000 kr för make-up. Sen räknar jag med att gå på en kur med ansiktsbehandlingar för att få huden att kännas på topp och även varning men har inte lagt in det i budgeten. Det lär nog gå på ca 2500 kr ytterligare så totalt ca 6500 kr..! 

  • Linosa

    Nope, inte provat. Vi kommer nog inte ha någon officiell önskelista då vi bara önskar att folk kommer. Ingen bor där bröllopet är så alla kommer ju behöva betala transport dit och boende över natten. Att dom gör det är en present för oss.

  • Linnen

    Har precis varit och pratat med stället vi bokat bröllopsfesten på. Dom gör maten (buffé) till 70pers, dukar och gör i ordning lokalen samt städar dagen efter. Allt detta för ca 13000 kr. Helt fantastiskt :)

  • AnnaHJ
    Linnen skrev 2015-01-28 17:07:12 följande:

    Har precis varit och pratat med stället vi bokat bröllopsfesten på. Dom gör maten (buffé) till 70pers, dukar och gör i ordning lokalen samt städar dagen efter. Allt detta för ca 13000 kr. Helt fantastiskt :)


    Men hjälp vad billigt! Vi kommer få betala 25-27' för detsamma!
  • AnnaHJ

    Jag har hamnat flera steg efter med planeringen nu. Har köpt en underkjol till klänningen som jag köpte redan i höstas. Provade den igår med underkjolen och jag bara kände att näe jag vill inte ha den här klänningen! Nu vet jag varken ut eller in! Känns dumt att köpa en ny för pengarnas skull, den jag har betalade jag i och för sig bara 1 000 kr för, men ändå. Blir även lite stressad för ska jag beställa en klänning måste jag göra det typ nu! Och ska jag beställa vet jag inte vilka mått jag kommer ha då jag tänkte göra ett ryck och gå ner 5-6 kg nu under våren.

    Har hittat så många fina klänningar på Etsy men vet inte om jag vågar köpa från USA eller Kina med tullavgifter och sånt..

    Skit också.

Svar på tråden Bröllop augusti 2015