Inlägg från: Eriikah |Visa alla inlägg
  • Eriikah

    Bröllop augusti 2015

    Gifter oss också 8/8 har hunnit med en del men inte alls så mycket. Vi har valt att inte ha save the date kort utan skicka iväg inbjudningarna i Mars, då hinner folk planera in det iaf och osa:t nån gång i Juni.
    Gällande musik har vi konstaterat att vi vill ha ett liveband för att det är roligare helt enkelt. Musiken i kyrkan har jag märkt att jag är väldigt noga med men det är nog mer för att musik betyder väldigt mycket för mig min blivande spelar det nog inte lika stor roll för. Han ser mer fram mot festen =)
    Har grovplanerat en del men jag är så ivrig så jag tycker mer bara att det är roligt att fundera och titta runt. Tror dock att det slutar med att jag tänkte mer och större än det slutligen blir.

  • Eriikah
    Annisen skrev 2015-01-04 22:11:06 följande:
    Så här ser min klänning ut, den hänger här hemma i garderoben och jag är så nöjd :) Vi beställde den på vinst och förlust då jag va osäker på hur en Kinaklänning skulle va i kvalitet MEN min mamma som är sömmerska och annars tänkt göra om den konstaterade när vi fick hem den att det va riktigt bra gjort och jag älskar den :) ! Beställd från jenny joseph till vrakpriset 1800 kr + underkjol + tull, totalt 3000 kr

    Håret har jag önskemål om ska vara som bilden ovan :)

    Och tärnklänningarna ska beställas denna variant

    Ett problem som jag dock har är att jag har storlek 42 i skor, är lång 1,82 cm och funderar på om jag ska ha klackar, ballerians och vart jag ska hitta snygga stora skor, är inte alltid så lätt...
    Jag har lite liknande problem, jag är 1,80 och min blivande 1,75 så jag har fått rådet att ha klackar men en låg så man får lite bättre hållning iaf. Men är han längre än dig, ha vilka du känner för. Har man höga klackar så kan det kanske vara skönt att ha ett par ballerina eller andra lågskor att byta med under kvällen.
  • Eriikah
    stresso skrev 2015-01-07 10:26:06 följande:

    vi tog ett krafttag med inbjudningarna igår, en sista justering med font på själva inbjudan, beställa rätt papper och sen är de redo att skickas! :)

    vi har tänkt skicka ut inbjudningarna redan i början på mars (eftersom semestrarna planeras tidigare och tidigare och brukar vara färdigsatta redan i slutet på mars) för att försöka försäkra oss om att våra gäster inte reser iväg. när skickar ni era?


    Vi kommer skicka dom i mars nångång, antagligen mitten slutet. När har du satt osat?
  • Eriikah

    Material till inbjudningarna, bordsplaceringen, festprogrammen samt en gästbok är nu beställt. Hade önskat att det gick fortare men jag skulle ha ganska mycket så jag får vänta ca 3 veckor på att det ska komma. Men nu är det ju klart iaf =)

    Vi har rött och guld som tema

  • Eriikah

    Det är nästan så att man skulle kunna skapa en egen tråd med brudar som gifter sig 8/8, vi verkar vara ganska många =)

    Det jag har funderat över om man som vi tänkte skicka ut inbjudningarna i mars och ha osa i juni, hinner folk glömma bort att svara då? Eller ska man räkna med att de flesta svarar typ den första månaden?

    Personligen skulle jag tacka ja först och ordna med ledighet osv sen =)

  • Eriikah

    Vi valde 8/8 för att det passade bäst i kalendern med släktingar och vänner och våra fritidsintressen.

  • Eriikah

    Pratade med en guldsmed precis, inte trodde jag att det va billigare att gå till en sån med sitt guld än till en smyckesaffär. Det är nästan så vi får två ringar till priset av en på affären. Såklart beroende på hur dom ser ut och hur mycket sten det ska va i men ändå =)

  • Eriikah

    Fick mejl idag från min pappersleverantör att ordern va klar att skickas. Kommer paketet på fredag vet jag vad jag pysslar med i helgen =)

  • Eriikah

    Nyfiken fråga då jag själv inte riktigt har gjort nån budget, vad har ni budgeterat att ert hår och smink ska kosta?

  • Eriikah

    Har precis suttit med mina inbjudningskort och grejat, nästan så jag tycker att jag "slösat bort" ett helt a4 bara för att jag va tvungen och se hur det såg ut tillsammans. Dom är långt ifrån klara men det kommer bli så sjukt bra när det blir klart.
    Här kommer ett smakprov.

    Det lutar åt det här hållet med datumet iaf

Svar på tråden Bröllop augusti 2015