• Caby

    Bröllop augusti 2015

    Hej!

    En tjej från Österbotten, Finland här Glad

    Vi gifter oss 14.8.2015.
    * Bokat kyrka, festlokal, frisör o fotograf.
    * Har snart klart inbjudningskorten. (bild)

    * Hittade klänningen redan i augusti på rea. Är dock lite osäker på den, ganska speciell klänning Obestämd Vad tycker ni? För mycket extra?
    Har underkjol på bilden men det kommer jag inte att ha sen. Gillar den upptill men är väldigt osäker på nedre delen. Inte hittat någon ny klänningen hellerSkäms Ser lite säckig ut bakifrån kanske. Vill egentligen ha en stilren, ganska enkel klänning, men blev inte som jag tänkt mig.Glad

    Inbjudan. Väldigt enkel. Text inuti med lite extra design.


    Tacksam för tips o kommentarer :)

  • Caby
    Annisen skrev 2015-01-04 21:50:28 följande:
    Jag tycker klänningen är jättefin, och tycker du ska ha underkjolen också så den får rätt fall (min mamma som är sömmerska informerade mig också om att det är mycket lättare att gå i klänningen om man har underkjolen ville inte heller ha det först...) Tycker verkligen inte den är för mycket, en brud kan nog inte bli för mycket ;)
    Jo var ganska obekvämt också utan underkjol, tyget slingrade sig bara runt benen:) Men tror jag söker en mindre underkjol i så fall, så att de faller men inte blir så stor ändå. Tack för kommentarerna och tipsen :)
  • Caby

    Vi tänkte ha mest vitt och grått som tema, men man vill ju ha lite färg också så jag tänkte mig rött. Passar det i augusti? Vet att det är mera julaktigt men jag älskar(!) rött och har alltid gjort det, är liksom min färg ;)

  • Caby
    stresso skrev 2015-01-13 08:50:58 följande:
    jag har börjat överväga att sy egna stolöverdrag.. köpte ett från ebay som test men det såg ut som skräp (glansigt material) och det är svindyrt att hyra! så det ska jag testa i helgen, det är fällstolar i lokalen så jag får försöka gnugga mina geniknölar för att få det bra. värt ett test i alla fall!

    fästisen tyckte att dessa placeringskorten var supersöta, så det lutar åt det hållet. skulle egentligen vilja ha gula godisar, för det är den enda färg vi har tänkt ha som accentfärg till allt det vita, men vi får väl se. testduka lite fint här hemma kanske :)
    Jag funderar också på att sy egna stolsöverdrag, av Ikeas knoppa lakan. Funderar också på att köra på det mest ekonomiska och inte ha några lakan alls:S Stället vi hyr är ganska nytt så inget fel på stolarna men de är gröna, och vi tänkte ha rött så. :)

    Jätte fina placeringskort! Man kan ju laga korten hur man vill! :)
Svar på tråden Bröllop augusti 2015