Inlägg från: Mirred |Visa alla inlägg
  • Mirred

    Bröllop augusti 2015

    vi gifter oss också den 1/8, har bokat fotograf, lokal, kyrka och frisör =) vi håller på att spika vår lista nu, blir nog inga Save the date-kort, utan vi berättar för dem vi vill bjuda att de vankas bröllop då och att info kommer senare!

  • Mirred

    Om 8månader är jag och min kärlek gifta =) i nästan ett helt dygn har vi varit maka och make =)

  • Mirred

    Ååå Sia, de är ju så fint vid Storforsen!!! Vilka fina bilder det kommer att bli där!

  • Mirred
    AnnaHJ skrev 2015-01-06 13:13:43 följande:

    Hur tänker ni ang tärnor och marsalkar?

    Jag har bara en jag vill ha som tärna, skulle egentligen vilja ha en till men jag har inga fler så nära vänner. Min sambo däremot har så många att han inte kan välja! Ser det dumt ut om han har 2-3 st och jag bara en? Fast egentligen, måste tärnorna vara ens bästa-vänner-sedan-barnsben? Min sambo vill gärna ha sin bror och jag kanske kunde fråga hans fru till exempel? De har i princip utsett sig själva till värdpar (inte mig emot!) och då skulle det vara fint om de stod vid altaret med oss.


     precis, ditt bröllop, du bestämmer!
    Jag kommer ha en tärna samt att sambons dotter kommer vara brudnäbb
  • Mirred
    AmandaIsholt skrev 2015-01-06 15:47:53 följande:

    Hej på er alla blivande brudar, vad rolig och spännande läsning i det här forumet :) Jag är också en blivande brud, jag gifter mig med min älskade fästman den 8/8-2015 på Skeppsviks herrgård utanför Umeå. www.skeppsvik.se/brollop-fest/galleri/
    Vigselförrättare är bokad, likaså fotografen som kommer att fotografera oss innan vigseln och under vigseln. Under förberedelserna samt på bröllopsfesten kommer vi att be vänner som är fotointresserade att ta bilder för att dokumentera dagen. Klänningen är uppsydd och klar här i Stockholm där vi bor, via Matildas brud och fest som jag varmt kan rekommendera, relativt billigt och toppenkvalitet på klänningarna! www.matildasfest.com/sv/
    Nästa steg för mig är att boka frisör, har prel.bokat en salong i Umeå som tar 3100 kr för hår, make-up, styling av brudgummen inför fotograferingen. Är det ett ok pris? Finns fler tips om frisörer i Umeå-området? Att boka florist är också något som jag ska börja kolla upp. Tips vad gäller detta mottages tacksamt :) Vad är viktigt att tänka på? Våra temafärger för bröllopet är ljuslila än så länge, någon färg förutom vitt som ni tycker passar till det? Jag tänker att brudbuketten ska reflektera temafärgerna, så lila, vitt och alt. någon fler färg.

    Allt gott!


    vi har en Umeåbrudar 2015 grupp om du vill ha lite tips om Ume!
  • Mirred

    Vi har sagt till nästan alla som vi ska bjuda när det är, sen när vi är helt klara med gästlistan så skickar vi ut inbjudningskorten...många i vår bekantskapskrets jobbar inom vården och då ska semestrarna in redan i slutet av januari.

    Vi kommer ha färgtema rosa och eventuellt någon till, då vi ska be gästerna ha någon detalj av rosa el den andra färgen=)

  • Mirred

    Hade en hemsk bröllopsdröm inatt,helt plötsligt så var det dagen innan bröllopet och INGET var fixat...jag hade massa utväxt,hade inte testat att göra håret hos frissan,knappt nå kläder,min sambo var typ helt obrydd i de hela....

    Det var riktigt skönt att vakna från denna dröm!

    Nån mer än jag som har börjat drömma mardrömmar än???

  • Mirred
    SilviaVonLila skrev 2015-03-14 08:21:11 följande:

    hej alla augustitjejer/killar


    Jag gifter mig 1/8 2015 och det börjar närma sig. :)


    Mycket är bokat och ordnat med, men jag har lite detaljer kvar. Bland annat transport, tårta, kläder och skor till m2b, alla detaljer kring bordsplacering, osv. osv.


    Skulle vilja att min m2b var lite mer drivande i bröllopsplanerandet, för hittills har det varit jag som styrt och bokat och ringt och han har mest bara hängt på. Jag börjar känna mig lite stressad över att det ändå är vissa saker som inte är bokade, men han har inte alls samma syn på det hela. Känns som att om jag inte ringer så ringer ingen.


    Är det jag som är för drivande eller är det han som är för avslappnad?


    Någon annan med liknande upplevelser?


    Vill ni får ni gärna läsa om mitt planerande närmare på min blogg, får ni se lite bilder också www.vonlila.se 


     Min sambo är precis likadan...vi gifter oss också den 1/8.

    Satt och pratade om musiken i kyrkan igår, han är mer musikalisk än mig så han får bestämma tycker jag, ändå så vill han bolla över mycket till mig.
Svar på tråden Bröllop augusti 2015