Inlägg från: Linosa |Visa alla inlägg
  • Linosa

    Jag gifter mig också den 1/8 och vi har inte börjat med mycket alls. Trots att vi gifter oss 30 mil bort och jag är mammaledig just nu Tungan ute

  • Linosa

    stresso skrev 2014-12-20 17:41:55 följande:

    tycker det känns lite jobbigt men klänningen... mycket förväntningar, även från min blivande, att det ska vara nåt spektakulärt och själv känner jag mest bara bleh, så oviktigt och så osugen och måste jag??? hoppas det går över när jag börjar prova... just klänningen är faktiskt en av de minsta budgetposterna, för att jag är så opepp. hur var det för er andra? var det viktigt ända från början?



    Jag tycker klänningen är viktig. Jag vill känna mig speciell på mitt bröllop. MEN jag är inte alls inne på något spektakulärt. Jag vill ha enkelt och vackert.
  • Linosa
    AnnaHJ skrev 2015-01-06 13:13:43 följande:

    Hur tänker ni ang tärnor och marsalkar?

    Jag har bara en jag vill ha som tärna, skulle egentligen vilja ha en till men jag har inga fler så nära vänner. Min sambo däremot har så många att han inte kan välja! Ser det dumt ut om han har 2-3 st och jag bara en? Fast egentligen, måste tärnorna vara ens bästa-vänner-sedan-barnsben? Min sambo vill gärna ha sin bror och jag kanske kunde fråga hans fru till exempel? De har i princip utsett sig själva till värdpar (inte mig emot!) och då skulle det vara fint om de stod vid altaret med oss.


    Jag tycker du ska göra precis som du känner gör det. Ditt bröllop :)

    Jag kommer att ha mina två systrar till tärnor.
  • Linosa

    I helgen köpte jag min klänning och igår skickade vi ut "save the date" mail. Ih, det börjar närma sig!

  • Linosa
    Nightrod skrev 2015-01-13 20:08:17 följande:

    Såja nu var klänning med tillhörande slöja beställd :)


    Vad blev det? Glad
  • Linosa
    detondabrostet skrev 2015-01-21 20:36:59 följande:
    Tack bebillen! Jag har kollat på Aladdin, men det blir så fasligt dyrt! Börjar tvivla på att det finns något billigare alternativ, men 10 000 kr för porslin, glas mm känns ju orimligt!

    Har ni kollat Annorlunda Catering? Vi har haft dom på jobbet några gånger och det har alltid varit bra mat.


    www.annorlunda.se/brollop/

  • Linosa

    Min frisör tar 2500kr för make up och hår. Sen har jag tänkt göra manikyr utöver detta oxå.

  • Linosa

    Nope, inte provat. Vi kommer nog inte ha någon officiell önskelista då vi bara önskar att folk kommer. Ingen bor där bröllopet är så alla kommer ju behöva betala transport dit och boende över natten. Att dom gör det är en present för oss.

  • Linosa
    Linnen skrev 2015-01-28 17:07:12 följande:

    Har precis varit och pratat med stället vi bokat bröllopsfesten på. Dom gör maten (buffé) till 70pers, dukar och gör i ordning lokalen samt städar dagen efter. Allt detta för ca 13000 kr. Helt fantastiskt :)


    Herre vad billigt. Var är det? Vi kommer betala ca 600 kr per person där vi är. Förvisso sittande middag men ändå.
Svar på tråden Bröllop augusti 2015