• CoG

    En bekant anser att vi gifter oss för tidigt

    Folk tar sig rätt i all välmening som du själv skrev.


    Jag hade redan en dotter då jag och min man träffades, vi har ramlat in i vardagen på en gång (fast med tanke på min dotter väntade vi ett år innan vi flyttade ihop) och efter 2 år kom vår son som inte lät oss sova mer än 3½ timme/ natt sammanlagt under 1 år och 9 månders tid.
    Nog tycker jag att vi testats en del och eftersom att vi faktiskt fortfarande funkar bra ihop så gifte vi oss i somras efter 4 år som ett par.

    Men vem vet vad framtiden har med sig?
    Spelar det egentligen någon jättestor roll hur länge man hållit ihop innan man gifter sig, är det verkligen HELA världen om det faktiskt tar slut?
    Ska man behöva oroa sig för att man gör ett misstag då man följer sitt hjärta?

    Jag har varit gift en gång tidigare.
    Då gifte vi oss efter 7 år och 3 år som föräldrar, vi var inte gifta mer än 11 månader.
    Jag trodde att vi hade lycktas ro allt i hand, men av olika anledningar då kände jag att jag inte orkade kämpa mer (ska varje dag vara en kamp?...jag svarade på den frågan och sen fick det vara nog.)

    En vän till mig som också hade barn sedan tidigare flyttade ihop och förlovade sig med nya killen efter 3 månader, efter 3 månder till fick vi bröllopsinbjudan och sedan berättade de att de väntade barn.
    De gifte sig då de varit tillsammans i 11 månder och fick barn då de varit tillsammans i 13 månader.....lite bråttom kanske?
    Men man ska väl inte döma andra?

    Funkar det så får vi jubla, funkar det inte får man finnas där och säga "Det ordnar sig".
    Livet är för långt för att ånga saker man gjort, bättre att leva och våga leva :)

    Lycka till!

  • CoG
    Anonym (Längtar) skrev 2014-02-16 18:24:02 följande:
    Vi är definitivt inte förälskade längre och har pratat mycket och länge om detta och det känns jättetråkigt att vår omgivning inte verkar bli glada för vår skull!
    Trist att läsa att ni definitivt inte är förälskade längre, efter bara 4 år.

    Då vi blev tillsammans hade jag min dotter från ett tidigare förhållande på heltid och efter 2 år kom vår son som inte sov mer än 3 timmar sammanlagt/ natt förrän han var nästan 2 år.

    I vår firar vi 5 år men jag är definitivt fortfarande förälskad i min man trots att vi haft vardag på en gång och inte hade möjlighet att bara vara ego och vara med varandra och grotta ner oss i vår nyfunna kärlek från början av vårat förhållande.

    Inte måste man väl sluta vara förälskad innan man gifter sig?
    Vad är det för ett mått på om äktenskapet kommer att hålla?
Svar på tråden En bekant anser att vi gifter oss för tidigt