Inlägg från: Anonym (.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.)

    En bekant anser att vi gifter oss för tidigt

    Det är svårt att inte ta åt sig av vad andra säger, men försök att strunta  i det. Vi hade varit tillsammans ungefär lika länge innan vi gifte oss och vi fick också någon sådan kommentar. Aningen är det med välmening (som det säkert är i ditt fall) eller så är det någon bitter människa (som en kompis till min mans ex i vårat fall).. I båda fallen så är det bara att skaka av sig och gå vidare:) 

    Som du säger så har ingen någon som helst aning om vad ni har gått igenom och hur väl ni känner varandra, så kör på så länge du inte tvekar på om dom har rätt:)  

  • Anonym (.)
    filibustern skrev 2013-12-19 16:26:24 följande:
    håller med föregående talare! skit i va hon säg och kör på! 

    Jag kan tycka att gränsen "för tidigt" går där förälskelse/kärlekströskeln går. när man är förälskad så är partnern i princip perfekt i allt, men när den går över så upptäcker man kanske lite skavanker och annat. och jag tycker inte att det är jättesmart att gifta sig innan denna förälskelseperiod "gått över". (det är ju bara vad JAG tycker) och den verkar vara på ca 1-2 år standard. så 3 år tycker jag är helt ok!  
    Det där håller jag helt med om! En person som säger att sin partner inte har några dåliga egenskaper eller brister över huvud taget är inte helt redo att gifta sig... 
Svar på tråden En bekant anser att vi gifter oss för tidigt