• ardnaxela

    Någon som haft separat vigsel och fest?

    Vi har pga yttre omständigheter (vattenskador i huset osv) planerat om (vi skulle egentligen ah gift oss ganska stort nu i vår, som tur är hann vi inte skicka ut inbjudningar!). Men nu har vi bestämt oss för att gifta oss ändå, borgerligt och bara vi. Nästa år fyller vi jämt så vi slår ihop festerna.

    Vi kommer ta fina bilder efter vigseln att använda på ett save-the-date där vi skriver "vi har gift oss! (oroa dig inte, ingen annan var bjuden heller) detta vill vi såklart fira! Men då vi fyller jämt nästa sommar så har vi bestämt oss för att slå ihop festerna bla bla bla bla"

    DÅ ska vi ha ha öppet hus i vår trädgård, grilla och ha baginbox. väldigt avslappnat :) Tror att det kommer bli optimalt! 

  • ardnaxela

    Vi kommer nog vara "finklädda" min sambo har en klädstil som är väldigt "stilig" och jag ska beställa en kort cremevit klänning att ha när vi gifter oss, och är jag kavr i samma storlek när det är fest kommer jag ha det ;) Finare än jeans men inte uppklätt i frack, de flesta av våra vänner och släktingar kommer nog ha det automatiskt :) Tänker att det beror väldigt mycket på vilket umgånge man har :)

Svar på tråden Någon som haft separat vigsel och fest?