• Maj12

    Någon som haft separat vigsel och fest?

    Vi har inte gift oss än men vi ska också dela upp det.. Vi gifter oss i en liten kyrka och där våra barn, föräldrar och syskon är med. Litet intimt och mysigt!!! 2veckor senare har vi en fest med våra kompisar där vi kommer dansa hela natten :) och slipper jaga en 1.5 åring :) Vi känner att det passar oss bäst att göra så här. Slipper den där stressen som många av mina kompisar haft.

  • Maj12

    Vi skrev på inbjudan till festen (våra kompisar är inte bjudna på själva vigseln utan bara festen) välkomna att fira att vi gift oss! Så vi kallar det för en fest istället. Vi har skrivit på inbjudan att vi inte vill ha några presenter utan allt vi önskar oss är att ha en riktigt rolig fest med våra kompisar , med en massa skratt och en massa dans :) Jag har köpt en kort vit klänning på Ebay som jag ska ha på festen och min sambo ska ha sin kostym, det har vi skrivit på inbjudan. För oss passar detta såå bra. Vi gillar verkligen inte det stora utan trivs bättre med det "lilla" :)

  • Maj12

    Vi bjuder på mat (enklare buffé ) och korv med bröd när energin är slut sent på natten :) och så bjuder vi på all dryck!

  • Maj12

    Oj jag glömde det viktigaste......, Tårta också naturligtvis!!!!

Svar på tråden Någon som haft separat vigsel och fest?