Inlägg från: annieskilstuna |Visa alla inlägg
  • annieskilstuna

    Hur få festen att bli en BRÖLLOPS-fest?

    I sommar ska vi äntligen gifta oss och vi har så smått börjat planera festen. Själva bröllopet har vi inte tänkt så mycket på ännu utan tar det med prästen som vi ska träffa i januari, men grejen är att vi inte har tänkt bjuda in de flesta av våra gäster till själva ceremonin (vi blir nog 8-10 stycken till ceremonin, bara de närmaste), utan bara till själva bröllopsfesten.
    Trots det vill vi nautrligtvis att det ska kännas bröllopsfest, inte som vilken fest som helst, men vi har lite dåligt med idéer på hur vi kan göra det. Vi har tänkt oss brudskål, men tror inte att det kommer bli särskilt många tal och vi är inte så förtjusta i lekar och sång. Evenutellt tänkte vi oss någon tipspromenad med frågor om oss, antingen runt brudskålen eller mellan tårta och dans för att kunna möblera om.
    Är det någon som har bra idéer på aktiviteter eller lekar som kan göra att det känns lite mer bröllop och inte blir så uppdelat mellan gästerna (släkt och vänner har ju liksom aldrig haft kontakt med varandra förut)? Vi gillar inte att vara i centrum, är inte så förtjusta i tal och vill absolut inte ha någonting pinsamt (vi är verkligen roligaste brudparet!) så vi har svårt att komma på något.

    Så idéer på aktiviteter och liknande emottages tacksamt!

Svar på tråden Hur få festen att bli en BRÖLLOPS-fest?