• Aniara­4
    Äldre 30 Nov 23:30
    6222 visningar
    11 svar
    11
    6222

    Puerto Rico - Gran Canaria

    Hm, vi var på GC nyligen och när vi letade resor minns jag att vi tittade på ett hotell som jag tror låg i Puerto Rico och hade jacuzzi på balkongen. Det verkade ju toppen tills jag tittade lite närmare och reagerade över att alla bilder såg datorgjorda ut. Tydligen höll de på med en stor renovering till designhotell efter att ha varit lite halvsunkigt (listade jag ut efter lite luskande för att räkna ut vad det hette innan), och jag tyckte det verkade lite oroväckande att det inte fanns några riktiga bilder på det färdiga resultatet. Sen var en av få kommentarer jag hittade om hotellet innan namnbyte och renovering att poolen var liten och låg i skugga en stor del av dagen.

    Hoppas det inte är samma ni har tittat på, alternativt att det i så fall är färdigt nu och har blivit lika fint som bilderna!

  • Aniara­4
    Äldre 1 Dec 12:59
    #7

    Haha, jag kollade upp det och det var precis det vi tittade på! Men det ser helt annorlunda ut nu än när jag tittade, dels är det riktiga bilder och dels framstår det inte längre som att alla rum har jacuzzi på balkongen utan bara vissa sviter, och det verkar ju mycket mer rimligt. Nu ser det mycket bättre ut, så det blir säkert toppen!

    Vet inget om Europa tyvärr, men kan passa på att rekommendera en utflykt till fyren i Maspalomas strax före solnedgången. Väldigt fint. Där finns det också ett lyxigare litet köpcentrum med märkesvaror.

Svar på tråden Puerto Rico - Gran Canaria