• August­iVegas
    Äldre 30 Nov 18:58
    6197 visningar
    11 svar
    11
    6197

    Puerto Rico - Gran Canaria

    Någon av er som varit dit? Det här blir våran bröllopsresa kan man säga, iofs gifte vi oss i Las Vegas (efter att ha varit i L.A i en vecka) men jag räknar inte det som bröllopsresa ;) Nu har vi hittat ett jättefint hotell i PR med jacuzzi på balkongen, längtar verkligen! Men vore kul o höra lite smått o gott därifrån från nån som varit där. Hur är shoppingcentret Europa? Bra/dåligt? Vad ska man undvika o vad får man inte missa? Ge mej lite tips :)

  • Svar på tråden Puerto Rico - Gran Canaria
  • August­iVegas
    Äldre 30 Nov 22:30
    #2

    Ja vi valde PR just för att det e mest solsäkra området på ön, vi åker nämligen i mitten av januari så vi hoppas på finväder :D Ja vi såg att de fanns ett vattenland som vi ska besöka, tror det heter Aqua land, vi e barnsligt förtjusta i vattenland, haha :) Puerto Mogan ska jag lägga på minnet! :)

  • August­iVegas
    Äldre 1 Dec 12:03
    #6

    Hotellet vi ska bo på är nyrenoverat och heter Servatur Casablanca och på vings hemsida (vi åker med dom) så finns det riktiga bilder och det ser jättefint ut! :) har hört mig för med en reseledare åxå som bott i en sån svit som vi bokat, med jacuzzi på balkongen och han hade bara bra saker att säga och att han var säker på att vi ska trivas :) Eftersom det ganska nyligt öppnat efter renoveringen så är det svårt att hitta kommentarer om det, men ska kolla runt lite till :) Men vad säger ni alla om Europa shoppingcenter, vilka butiker finns där..? Inga kedjor osv?

  • August­iVegas
    Äldre 2 Dec 21:01
    #9

    Vilka härliga tips! Tack! Känns som att vi kommer stortrivas :) En shoppingtur till Las Palmas blir det nog en dag, ska finnas en stor och ganska nybyggd galleria där, vill ju åt Zara, Pull & Bear och Berscha :) älskar dom butikerna! Nu måste jag bara försöka hitta en bikini, inte så enkelt den här årstiden... :)

  • August­iVegas
    Äldre 2 Dec 22:00
    #11

    H&m i min stad säljer inga badkläder alls ö.h.t den här tiden, "kommer in efter jul", fick jag som svar. Tycker det e svårt me bikinis så hade gärna sluppit alla webshoppar. Ah får spana runt lite mer på stan :)

Svar på tråden Puerto Rico - Gran Canaria