Inlägg från: Webbredaktör Annelie |Visa alla inlägg
  • Webbredaktör Annelie

    Roligaste frieriet du hört/varit med om!?

    För ett par minuter sedan friade Marko (Markoolio) Lehtosalo till sin Jessica i liveradio under sändningen av Rix MorronZoo.

    Ett klipp fyllt av kärlek och tårarna var nog inte långt borta. Vilket är det roligaste, fyndigaste mest romantiska frieri du hört talas om eller varit med om.

    Eller drömmer du fortfarande om de mest fantastiska frieriet?

    Berätta och diskutera här!

  • Svar på tråden Roligaste frieriet du hört/varit med om!?
  • Webbredaktör Annelie
    kouki skrev 2013-11-22 09:12:40 följande:
    Min styvfar inspirerades av min mors favoritfilm på den tiden och friade via en tvättmaskin. Det var en dansk film som handlade om ett homopar och inleds med att de flyr från sin egna fest in i tvättstugan, och där, ihopsjunkna på golvet, så friar den ena till den andra. Sen är det ett långt drama efter det. 

    Min styvfar gjorde så att han ropade på min mor från tvättstugan om att något hade fastnat i tvättmaskinen. Mor försökt få honom att lösa det själv, men han envisades. Inne i tvättmaskinen så hittade hon en liten ringask och resten är historia. :)

    Det jag älskar mest med detta frieri är att  det är DEM, det är verkligen något som handlar om dessa två människor. Det hade liksom inte riktigt fungerat på vem som helst :)
    Alltid fint när det blir något som passar personerna i fråga, så att det inte blir någon annans frieri!
Svar på tråden Roligaste frieriet du hört/varit med om!?