Inlägg från: Alyllyra |Visa alla inlägg
  • Alyllyra

    Ohövligt att undanbedja fotografering?

    Absolut att man kan sätta upp egna regler för sin vigsel, men spelar det verkligen så stor roll? Jag är själv en sån som aldrig fotar eftersom jag aldrig orkar, men jag tror inte att jag känner mig mer eller mindre "närvarande" än vad min man gör (som alltid har kameran med sig) för det. Det är ju upp till gästen själv att välja hur engagerad man är i vigseln och inte upp till brudparet.

    Vi hade en professionell fotograf som fotade oss, men vi hade missat alla bilder som gästerna tog på varandra om vi hade haft fotoförbud. Dessutom är en av mina favoritbilder på oss från vigseln tagen av min pappa Men vi stod också vända mot gästerna hela tiden, vilket underlättade för bildtagning.

    Däremot kan jag önska att vi hade sagt till om FB-förbud, som det är nu ligger det en massa bilder uppe på oss som vi inte har kontroll på eftersom ingen av oss har FB. Men det är lite knepigt att komma i efterhand och klaga, det skulle vi ha gjort från början. Jag trodde dock att folk skulle fatta det själv, vilket de uppenbarligen inte gjorde. Så det kan jag rekommendera! 

Svar på tråden Ohövligt att undanbedja fotografering?