• Äldre 1 Feb 20:48
  27888 visningar
  89 svar
  89
  27888

  Öviksbrudar 2014!

  Hejsan! Nu hittar jag in här också!

  Vi ska gifta oss den 23 augusti!
  vi har fixat:

  1själevads kyrka
  2. Statt där middag och efterfest blir, ( de stänger ner hela restaurangen för oss och tar bara betalt för maten de serverar ingen hyra av lokal eller liknande= skit bra tycker jag!)
  3. köpt klänning  David Tutera som har helt fantastiska klänningar. Den är köpt i usa och jag får hem den om ca 2 veckor! SÅ exalterad!!

  Håller på med att bestämma inbjudningar och liknande också. 
  Är lite fundersam på olika vigselringar dock...
   
 • Äldre 3 Feb 19:13
  #25

  Jag har valt att ha en fotograf som kommer vara närvarande med oss och fotografera hela dagen. Lite dyrare men fotografierna känns som en viktig faktor för min del.. :) 

  Har ni börjat skicka ut inbjudningar och liknande?
   

 • Äldre 4 Feb 17:59
  #27

  Jag ville ha en fotograf som kunde fotografera romantiska och naturliga bilder. Ville inte ha någon som gjorde hopp foton eller att man ställer upp sig för att le. Så jag valde en fotograf som är nere ifrån sthlm. Kostar 9500 för en heldag med resa. Då stannar hon från sminkningen från morgonen till middagen och dansen till kvällen. www.facebook.com/manyooos

 • Äldre 5 Feb 17:15
  #29

  instagram.com/weddingssweden  kolla in denna tror du kan se lite bilder här. jag har tel nummer men har inte tel på mig just nu. jag kan skicka det senare :)

 • Äldre 6 Feb 07:18
  #31

  ja. jag har pratat med henne till det priset är hon med 8 timmar :)

 • Äldre 6 Feb 21:27
  #36

  Ja i priset ingår 500 högupplösta bilder och ett 20tal är redigerade bra, medans han fixar till de övriga. Ingen fotobok eller liknande men han kunde utse en firma som gjorde jätte fina fotoböcker ( bättre än fuji och liknande) Jag får alla digitalt. Fick bestämma om jag ville ha några svartvit/brunvit/ eller i färg. De gör precis som man vill. :)

  Statt var väldigt hjälpsamma, de ville inte ha ngt betalt för lokalen och städkostnader, utan en liten avgift läggs på varje tallrik i stället. De hade tre rätters middagar från 300 kr. Inte de finaste köttet och så men det fanns lite att välja mellan.

  Jag tror att vi kommer lägga ungefär 600kr / tallrik i våran budget. Bjuder på tre glas vin/öl och två rätters i det..

  Åh måste bara visa några bilder,,, har ju börjat planera hur man ska se ut och vilken typ av hår, bukett och liknande jag har haft i tankarna.. :)

  Min klänning   bukett jag tycker är såååå fin. Lite ojämn


  Hår frisyr jag tänkt mig.


  Känner mig så nöjd hitentills.. 
  Igår beställde jag inbjudningskorten..
   
 • Äldre 9 Feb 19:55
  #38

  Hur långt i förväg måste man bestämma blommor och mat och liknande? 
   

 • Äldre 9 Feb 19:56
  #39

  Oj råkade klicka på knappen för snabbt. 
  Vilken fin bukett BCJKTDCN Otroligt fin lilafärg i den! :)

 • Äldre 18 Feb 18:38
  #45

  Hon är väldigt trevlig i Gullänget. Får dock inte brud känslan då det är så små lokaler vilket är oturligt för henne. Men absolut vört ett besök. :)

 • Äldre 7 Apr 19:11
  #63

  vilken bagare har ni andra valt? Jag vill ha en vacker vit tårta som är elegant. Och god ;) 

 • Äldre 11 May 12:51
  #68

  Beachwedding14. Va tråkigt.. Känns det ok?

  Vi har fått byta datum,, de har ju bytt ägare på statt. och han hade tänkt ha nattklubb på statt den kvällen vi skulle vara där.. så vi har fått byta till den 22 augusti i stället.. 

  Men de jag tänkte på; de skulle ju vara som lite roligt att sedan när bröllopet är gjort att få se några bilder från allas bröllop? Övik är ju ändå en rätt så liten stad

 • Äldre 13 Jun 18:32
  #72

  Nu ska vi se vad som hänt sedan sist.. Gjorde en provfrisyr,, men tror jag ska gå med utsläppt istället. Så svårt att välja vilken frisyr man ska ha... 

  Har varit och provat tårtor,, Lundbergsbageri hade en jättegod Svartvinbärstårta.. Enda problemet var att de inte har den typ av stapeln jag vill ha.. Jag vill ha så tårtorna står på varandra utan mellanrum... 

  På vilket ställe har ni valt tårta?

  Löften,,, ska ni skriva egna? Min blivande vill absolut att vi ska skriva egna och han är snart klar med sina. Jag har inte ens börjat.. Suck.. 
  Haft lite problem med statt också, men förhoppningsvis löser det sig. 

 • Äldre 24 Jun 18:32
  #77

  Fick välja hur många olika smaker som helst men vi valde att provsmaka 3. hallon, blåbär och svartvinbär. (svartvinbär en favorit) kostade 30 kr/ bit.

  Våran meny består av förrätt, huvudrätt och sedan tårta till efterrätt.. Tyckte att det blev för mkt med efterrätt och sedan tårta.. :)


  Åh vad jag längtar! 2 månader kvar!!!!

 • Äldre 15 Aug 13:18
  #89

  En vecka kvar nu! iiiish...

Svar på tråden Öviksbrudar 2014!
Logga in
Bli medlem