• Äldre 11 Mar 22:46
    31390 visningar
    89 svar
    89
    31390

    Öviksbrudar 2014!

    Hej alla! Jag hoppar oxå in! Vi gifter oss 26/7 och nu börjar vi planera.. Vi förlovade oss i julas och bestämde oss för en månad sedan att det inte fanns något att vänta på.. Våra save the date -kort ska komma imorgon, skickar ut dessa så att alla kan spara vårt datum och så vi får tid till riktiga inbjudan... Funderar mest på fotograf, vad har ni för erfarenheter o vad har ni för tips? Och maten... Vi kommer bjuda 75pers ca, vad är bästa upplägg tro. Göra själv? Catering? Blandat? Blommor har jag börjat spåna på, har en kompis som är florist.. Makeup kommer en kompis göra (jag själv är utbildad makeupartist men vill gärna att någon annan sminkar mig just denna dag) Håret kommer duktiga Katja på salong helhet att göra. Klänning oklart men ska absolut kolla gullänget, tack för tipset! Jag är utbildad dekoratör så jag kommer vilja göra allt som går själv gäll dukning och utsmyckning av lokal. Kan berätta mer i ett annat inlägg... Vore jättetacksam för åsikter om mat o fotograf, så kanske jag kan råda i andra frågor!?

  • Äldre 1 May 21:33
    #65

    Hej alla,

    Har inte alls haft tid att titta in här... Nu är det maj och dax att köra igång på riktigt med allt! Jag rekar inbjudnkort, tänker beställa färdiga om det finns som jag vill ha till hyfsat pris och sen pyssla ihop de med spetstyg, juteväv, tårtpapper etc

    Vi gifter oss på min släktgård m fest på en supermysig fin loge på gården så temat blir gammeldags, natur, vitt grönt ljusrosa. Jag har hittat underbara bilder genom att googla som en tok, sök på"my barn wedding" om ni blir nyfikna!

    Jag rek Katja på Salong Helhet.....

    Florist, svårt, har en kompis som hjälper mig, har nog inga rek där...

    Tårta el efterrätt är största funderingen nu, varför inte bara en härlig kakbuffe m massa gott, el en pajbuffe.. Måste allt vara så klassiskt jämt? Jag försöker tänka om, tänka nytt, inte göra som "alla andra"...... Får se hur det blir!

Svar på tråden Öviksbrudar 2014!