Inlägg från: BCJKTDCN |Visa alla inlägg
 • BCJKTDCN

  Öviksbrudar 2014!

  Hallå! Försökte hitta en tråd för oss Öviksbrudar som gifter oss 2014 men hittar ingen! Ni får länka om jag har fel, annars tycker jag att vi samlas här och delar med oss av tips, idéer och tankar, bra och dåligaerfarenheter och annat smått och gott kring våra kommande stora dagar! Jag och min m2b är nu i full gång att planera vårtdrömbröllop! Dagen är spikad till den andra augusti och vi gifter oss i Sidensjö kyrka. Festlokal är bokad, så även bestman och en av två toasts. Och om de själva vill har vi även fyra stycken brudnäbbar + näbbar i vårt följetåg. Nu har vi kommit fram stegen till att hitta ringar och klänningar, fixa save-the-date- och/eller inbjudningskort (valet i kvalet!) mm och mycket annat återstår fortfarande såklart. Speciellt frågan kring mat! Hur ska alla göra där? Tvårätters eller trerätters? Catering eller laga maten själva? Buffé eller servering? Det är många frågor kring detta för oss. Tips på cateringsfirmor inom rimligt avstånd så man kan kolla upp lite priser? Så; finns det några Öviksbrudar där ute som planerar att bli fru under 2014? När och var gifter ni er? Hur långt har ni kommit i planeringen?

  TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2014-02-03 14:38
  Radar upp oss brudar nedan! Får komplettera ifall fler hoppar in i tråden!

  Millan: 201406XX
  blivande frun: 201406XX
  MajaH: 20140614 Skeppsmalns kapell
  Dahdumdum: 20140705 Sundsvall
  BCJKTDCN: 20140802 Sidensjö kyrka
  Lina Å: 20140823 Själevads kyrka
  Fröken J: 20140927 Örnsköldsviks kyrka

 • Svar på tråden Öviksbrudar 2014!
 • BCJKTDCN

  Så kul att det finns några där ute! Självklart är du välkommen ändå Dahdumdum! Jag gissar att du lär ha några saker för dig i Örnsköldsvik kring bröllopet ändå. Vi planerar också bröllopet på avstånd! Det är lite klurigt men vi tänker ta lite smyghjälp av familjerna också när vi väl berättat för dem nästa helg då vi ska hem och hälsa på (jag är rätt säker på att det finns ett gäng i vår släkt som mer än gärna ställer upp och engagerar sig!). Det ska bli så roligt att dela med oss av nyheten också, vi har liksom inte velat berätta på telefon så vi får passa på när vi åker hem  Småinköp hade jag mer än gärna börjat med men då vi snart är mitt uppe i flytt känns det dumt att samla på sig mer saker innan vi flyttar. Dessutom kanske sakerna försvinner eller förstörs i all röra..  Däremot har jag nu planerat in ett besök hos en brudbutik till helgen! Jag har förälskat mig i ett klänningsmärke de är storsäljare av! Min m2b har däremot en frack sedan tidigare så där är vi safe, lite andra detaljer så som knappar, fluga mm ska vi dock kanske förändra. Det låter spännande med din klänning Fröken J! Lycka till  I Övik tror jag att det bara finns en.. Det är lite tråkigt men hon som tagit över är mycket trevlig iaf, jag var där i våras med min lillasyster som skulle hitta balklänning. Mycket välbemötande kvinna! Du får kanske ta en tur till Sundsvall då Dahdumdum, där finns det väl fler än en butik har jag för mig? Kallbuffé lät ju rätt smidigt faktiskt. Och när det är mitt i sommaren är man ju inte i lika stort behov av varm mat faktiskt, om det nu inte kommer att regna… Det låter som att ni kommit relativt långt i planeringen med de stora delarna iaf, det är bra! Jag vill själv försöka checka av de största delarna så fort som möjligt också. Allt små duttande hinner man ju med ändå, hoppas jag (optimistisk som jag är)! Vigselringen kommer jag nog också ha problem med. Vet iofs inte ännu riktigt helt vad jag vill ha, även om jag har en del aningar. Men det svåra med ring tycker jag är pris! Jag har knappt någon aning vad en ring kostar.. Miss M, jag har sett den tråden och därtill de som är skapade åren innan också, mycket bra info i de trådarna! Men det är trevligt att dela med sig och höra hur andra är i planeringsstadiet osv  Härligt att höra att ni hade en lyckad dag! Det hoppas jag att vi andra får också! Oj detta blev ett långt inlägg.. Sorry! Jag sitter just nu och är så exalterad över alla vackra klänningar jag vill prova på lördag!

 • BCJKTDCN

  Jag förstår inte vad jag gör för fel när all text klumpar ihop sig! Jag har så fina radbrytningar när jag skriver ju.. Hjälp?

 • BCJKTDCN

  Du får helt enkelt ta en tripp till Sthlm Dahdumdum! Jag var idag till två klänningsbutiker, båda med många klänningar och underbar service! Det kommer att bli svårt att välja klänning... Eller om du får hjälp att sy upp, det är ju också kul! En helt orginell :)Oj, jag har inte ens tänkt så långt att man kan skicka efter! Det verkar vara en sida med mycket ringar iaf  Jag måste kolla in den sidan!  

 • BCJKTDCN

  Jag är nog ute efter en ganska klassisk klänning Dahdumdum, gärna en del spets och någorlunda vid kjol, lutar åt lite tyllaktikgt i den. Till helgen blir det förhoppningsvis fler brudklänningsbutiker att besöka och fler klänningar att prova! Nu har ju även jag och m2b varit hemma över helgen och berättat för våra nära och kära om vad som komma skall! Och vilken glädje! Och dessutom frågor till 1000 haha. Men det hör väl till  Alla var i alla fall glada för vår skull och de vi skulle fråga om de vill vara våra brudnäbbar/näbbar ville gärna det! M2b:s syster (en av näbbarna, 7 år) hade ett gäng frågor och funderingar, jag försökte förklara för hon vad hon kommer att göra osv i alla fall. Senare började hon planera sina naglar mm, hon hade ju just fått ett nytt nagellack, kanske hon skulle kunna ha det? Men jag sa att det ju var länge kvar och att hon kanske hinner få nya nagellack innan dess  En annan kul grej var att en av m2b:s andra systrar (11 år) inom en timme hade hittat både skor och klänning hon ville ha på bröllopet, haha! Sötnötar till syskon har han i alla fall.Annars så går det inte så mycket framåt här, vi är som tidigare nämnt snart mitt i flytt så bröllopet är prio 2 just nu..Hur går det för er andra?   

 • BCJKTDCN

  Och jag fattar fortfarande inte vad jag gör för fel då det inte kommer med några radbrytningar? Hjälp?

 • BCJKTDCN

  Lite uppdatering efter all flytt! Vi har nu landat i nya läggan, dock har vi haft besök varje helg sedan vi flyttade in + alla julklappar som ska handlas så det har inte varit så stort fokus på bröllopet. Dock har jag nog bestämt mig för en bröllopsklänning vilket känns kul! Jag är supernöjd med modellen iaf :) Och mitt i all julstress så hittade jag jättefina näbbkläder till de två små grabbarna som ska vara i följet! H&M av alla ställen hade JÄTTEFINA kostymbyxor/kavaj/väst som ser ut att kunna komma från en festklädesbutik! Oerhört fint material och under 200kr/del, så jag passar på att köpa nu (antar att de finns för att det lackar mot jul och nyår) och provar på grabbarna för att se ungefär vilken storlek som ska kunna passa till sommaren! Inga fler öviksbrudar där ute eller är det bröllopsfattigt i sommar i Öviket? Vore kul att höra om allas planer och som jag skrivit ovan; dela idéer, tips osv!

 • BCJKTDCN

  Det blev från Princessa i Södertälje. Den är så fin 😀 Oj du har jobbat på! Här har vi iaf börjat kolla ut ringar, är relativt säker på vad jag vill ha för vigselring men tyvärr finns det ju sällan så många av den typ av modell man vill ha (kräsen?!😜). Vi ska även förnya våra förlovningsringar men de var lättare att hitta modeller på iaf 😊 Vi valde att skicka ut typ "save-the-date" kort i veckan, inte till all dock (typ våra familjer osv räknar vi med har minne från då vi berättade!) men till de som vi inte pratar med varje dag och så. Tänkte att vi vill informera i tid då juli/augusti är en populär tid att planera in annat liksom. De blev iaf hemmagjorda små notiser, rätt söta! Annars har vi börjar kolla lite bröllopsresa! Den kommer inte att bli av föraren till jul-nyår iom att vi skulle vilja ha en resa som varar lite längre men det blir värt väntan! Dessutom hoppas vi på att kunna spara ihop lite fickpengar under hösten också 😜 Nu är vi i valet och kvalet av präst, och det är jättesvårt! Har ingen aning alls vilken vi vill ha förrutom att jag vet att jag inte vill ha den ordinarie i kyrkan, så då måste vi välja nu snart. Tips någon? Hittar ingen tråd/info om präster i Ö-vik någon annanstans heller.. Hade ju varit trevligt med en präst som är avslappnad och tycker vi får välja lite själv hur vi vill ha det under vigseln.. 😁

 • BCJKTDCN

  Modellen på bilden! Däremot blir den naturvit (gräddvit?) och det kommer möjligtvis vara axelband som sitter långt ut på axlarna också Skrattande Får se vad jag väljer, är lite orolig för att få ont i ryggen iom klänningens tyngd mm..

  Large View of the Camden Bridal Gown

  Min m2b ska iaf ringa en präst imorgon så får se om vi lyckas boka den! *Hoppashoppas*

  Och idag svängde vi förbi en galleria med några guldsmedsbutiker i.. Och tro det eller ej men på första stället, den första ringen jag provar och med 50% rabatt (!!!) så tror jag att jag hittat min vigselring! Dock var vi där ganska precis innan stängning + vill nog sova på saken. Men nu såhär på kvällskvisten så tror jag vi bestämt att jag ska ha den så ska svänga förbi där imorgon efter jobbet och hoppas på att den är kvar och slå till! (Peppar peppar!!)

 • BCJKTDCN
  Millan skrev 2014-01-09 18:49:44 följande:
  Hoppar in här med. Vi gifter oss i Övik i juni :) Lokal är bokad, klänning, skor, tiara köpt och all dekoration till lokalen. Nästa sak att fixa är inbjudningskorten.

  Kul att det kommer in någon fler! Jag tycker det borde vara fler som gifter sig i Övik i sommar men kanske inte alla använder sig av denna hemsida Glad Millan; vågar jag fråga om vilken kyrka och lokal ni valt? Oskyldig

  Jag slog iaf till på ringen vi hittat! Känner mig nöjd :) Nästa steg för oss är att vi till helgen ska försöka få till hur vi vill ha våra förnyade förlovningsringar också, både så min m2b blir nöjd och att vi kanske hittar någon som passar ihop med min vigselring!

  Annars försöker jag surfa runt lite på Ebay mfl sidor för att klicka hem lite dekorationer mm. Blir dock lite gjort under vardagarna, känns som mån-fre bara försvinner med jobb och andra måsten!

 • BCJKTDCN

   


  MajaH skrev 2014-02-01 13:53:11 följande:
  Hej allihop!

  Vi gifter oss också 2014! Vigseln blir  i skeppsmalns kapell den14de juni.
  Vi har klart med;
  Festlokal, toastmasters, blomsterfixare, skickat ut inbjudningskort och har ordnat klänning till mig.
  Vi har även bokat en cateringfirma. Så det känns som det rullar på - men mycket återstår!

  Överst på "att fixa listan" nu är att bestämma två vigsellåtar.
  Vi vill ha svenska och inte allt för vanliga. Några tips?
   

  Så trevligt att vi blir några fler! Och spännande med skeppsmalns kapell MajaH! Min farmor gifte sig där jag jag var väldigt liten! Det är vackert där.. Låtar har jag dock inte några tips på, utöver de psalmer man "måste" ha i kyrkan så kommer vi nog mest ha engelskbaserade låtar..
  Får man fråga vilken cateringfirma ni valt? Och kanske har tips på andra också om inte annat? Oskyldig


  Lina Å skrev 2014-02-01 20:48:33 följande:
  Hejsan! Nu hittar jag in här också!

  Vi ska gifta oss den 23 augusti!
  vi har fixat:

  1själevads kyrka
  2. Statt där middag och efterfest blir, ( de stänger ner hela restaurangen för oss och tar bara betalt för maten de serverar ingen hyra av lokal eller liknande= skit bra tycker jag!)
  3. köpt klänning David Tutera som har helt fantastiska klänningar. Den är köpt i usa och jag får hem den om ca 2 veckor! SÅ exalterad!!

  Håller på med att bestämma inbjudningar och liknande också. 
  Är lite fundersam på olika vigselringar dock...
   

  Välkommen Lina Å, Själevads kyrka är ju helt fantastisk! Och din klänning ser oerhört vacker ut! Kul att få den så snart, min kommer inte förrän i april/maj, å andra sidan långre period att längta! Glad

  För oss går det lite trögt just nu.. Mycket annat som tiden går till, den bara rusar iväg! Men prästen vi var intresserad av har semester på vårt datum så nu hoppas vi på alternativ nummer två iaf.. Känns ju ändå relativt viktigt att ha en präst man trivs med och kan känna sig avslappnad med..

 • BCJKTDCN
  blivande frun skrev 2014-01-31 21:36:18 följande:
  Här är en till som ska gifta sig i juni! Undrar om någon har tips på fotograf?

  Jag missade ju helt att även du blivande frun hittat hit! Trevligt Glad
  Tyvärr har jag inga rekommendationer på fotograf, kanske tråden från 2013 har tips? Annars går det säkert att hitta några bara man googlar! Jag är själv lite i valet och kvalet för detta..

 • BCJKTDCN
  Lina Å skrev 2014-02-03 19:13:02 följande:
  Jag har valt att ha en fotograf som kommer vara närvarande med oss och fotografera hela dagen. Lite dyrare men fotografierna känns som en viktig faktor för min del.. :) 

  Har ni börjat skicka ut inbjudningar och liknande?
   
  Fotografier är viktigt för mig med! vill också ha heldag.. Det är ju fotona och ringarna man har kvar efteråt liksom.. Förrutom kärleken då Flört
  Vågar jag fråga vem du bokat? Och pris? Alltid bra med tips från andra! Tycker det finns dåligt med info om fotografer från övikstrakten förrutom om typ hon Laila..
 • BCJKTDCN

  Nu har vi äntligen klart med präst!
  MEN! det känns som att graviditeter förföljer och ställer till det för oss!
  Både det andra och tredje alternativet av präster var gravida! Men tredje alternativet ville ställa upp ändå, så så blir det! Om det inte uppstår några komplikationer för henne, men skulle det vara så, så finns en back-up plan Glad
  Och igårkväll fick jag veta att min frisör sedan minst 10 år tillbaka (på hemmaplan) också är gravid! Otur? Jag vet inte men får väl se om det dyker upp fler gravida på resan fram till vårt datum! Tungan ute


  Lina Å skrev 2014-02-04 17:59:41 följande:
  Jag ville ha en fotograf som kunde fotografera romantiska och naturliga bilder. Ville inte ha någon som gjorde hopp foton eller att man ställer upp sig för att le. Så jag valde en fotograf som är nere ifrån sthlm. Kostar 9500 för en heldag med resa. Då stannar hon från sminkningen från morgonen till middagen och dansen till kvällen. www.facebook.com/manyooos
  De på manyooos har jag kollat lite på tidigare men är fortfarande i tankarna om att fråga en "avlägsen bekant" (?) som jag vet har, tillsammans med en annan person, både filmat och fotat bröllop i några år, några stycken varje år. De är sjukt duktiga på att fota i överlag också, det vet jag sedan flera år tillbaka, och att synka ihop med film hade varit toppen! De har gjort jättefina jobb med det tidigare iafGlad

  Så vågar jag fråga honom? Vill inte att han/de ska känna sig tvingade bara för att jag frågar liksom.. + att ja, vi känner ju inte varandra egentligen... NOJIG!
 • BCJKTDCN
  Lina Å skrev 2014-02-06 07:18:48 följande:
  ja. jag har pratat med henne till det priset är hon med 8 timmar :)
  Kom på att jag bara måste fråga. Vad ingår i det priset? Att hon närvarar  8 timmar, resa, men mer? Ingår de några foton? Redigerade/oredigerade? Högupplösta? Fotobok? Utskrifter? Får du alla digitalt? Färg? Svartvita? osv..
 • BCJKTDCN

  Oj, det låter som ett riktigt bra val av fotograf Lina Å!
  Kul att se lite inspirationsbilder, du kommer nog att vara vacker! Det är väl iofs de flesta på sin bröllopsdag hoppas jag förvisso Flört 

  Litet smakprov på hur jag vill ha min bukett! Hoppas det går att fixa något liknande iaf!  anmaed skrev 2014-02-06 20:32:56 följande:
  Ännu en som hittat hit, kul! Skrattande

  För att komma framåt i planeringen (jag känner mig stressad och m2b tycker vi inte behöver göra så mycket ännu...!) så har vi sagt att vi ska ha en sak klart varannan vecka. Och då pratar jag om de stora sakerna som mat, fotograf, kläder, florist/blommor osv osv. Vi tittade visserligen lite på ringar idag också, m2b vill ha ny (nån som är lite mer manlig än de vi har...) så då ska vi uppdatera våra förlovningsringar!
  Utöver det småpillar jag såklart med annat smått och gott! Beställde två par skor igår och just nu har jag ett gäng förslag på brudnäbbsklänningar skickade till brudnäbbarna (eg. deras mammor) för att få lite utlåtande, vill ju såklart ha klänningar till dem som de kommer att trivas och känna sig fina i! Glad Väntar med spänning på svar!
 • BCJKTDCN

  Hallå brudar!
  Nu var det fruktansvärt länge sedan jag skrev något här, har verkligen varit fullt upp och annat som prioriterats samt en helg på resande fot mm. Men nu är jag tillbaka! Och kul med fler Öviksbrudar, välkomna!


  Hur långt i förväg måste man bestämma blommor och mat och liknande? 
  Vet inte hur långt i förväg men. Ang. blommor så tänker jag fråga runt hos blomsterhandlarna vid påsk, jag är nämligen på hemmaplan då, så jag måste passa på! Maten tycker jag är svårt att avgöra också, men där ska vi nog snart ringa (eller besöka i påsk) runt för att få lite klarare bild..
  Jättefina blommor  BCJKTDCN! Var beställer du skor och klänningar? Har kollat på sidor som ex jenjenhouse eller vad de heter, tror de syr upp i kina, men vet inte om ja vågar. Är det någon som testat?

  Tack ! Klänning beställde jag på Princessa i Södertälje. Skor däremot köpte jag på brandos, 249 kr, som hittat! Sen har jag köpt en typ handväska (eller vad kallar man det?), men den inhandlade jag för 30 kr på Stockholms Stadsmission, sicket klipp!


  miuriel skrev 2014-02-21 11:56:04 följande:
  Lokal - Någon annan som har något tips om lokal där i närheten(Skeppsmalen)?

  Catering - Någon som har något bra tips? Vi vet inte än om vi ska ha buffé eller 3 rätters Gärna där man kan låna porslin etc. och där man kan hyra in serveringspersonal?

  Frisör+makeup - Har aldrig klippt mig eller varit på någon salong i Ö-vik. Fick ett tipset Lenas frisörer av en kompis men har kollat runt och folk verkar tycka de tar överpriser... Jag har tänkt mig heluppsättning i lite vintage/gammeldags stil men ändå med modern tappning, gärna med sk. "pincurls" i luggen :) Är ju viktigt att de håller hela dagen/kvällen + vid fotograferingen så det känns ju som man vill ha någon rutinerad som har koll på vad som är snyggt och passar en. Vad hade ni rekomenderat? Kom in på någon frisörs sida som hette Mary me, någon som hört något om den? 

  De lokaler som är ”i närheten” som jag vet om är väl Stensöden och hembyggdsgården i Arnäsvall, Dekarsön? Lite snålt med lokaler kring kusten där annars! Banafjäl har väl en IOGT-NTO-lokal också iofs.. Tips är ju att ha klart med lokal först iaf, så ni därefter vet ifall ni behöver fixa med porslin mm Glad
  Frisör har jag också svårt med! Lenas frisörer var ett självklart val först då min ”hemma-frisör” jobbar där MEN så är hon som nämnt tidigare gravid Obestämd


  TochT skrev 2014-02-27 15:36:07 följande:
  Äntligen har det löst sig med präst!! Jag blev så glad igår när de ringde från pastorsexpeditionen. :D Hur gör ni med fotograf? Vi kan inte riktigt bestämma oss för om det är värt att ha en fotograf hela dagen eller inte. Porträttbilderna är absolut viktigast, men det skulle vara kul att ha bilder från förberedelser, vigsel, mingel, fest mm också. Men det blir mycket pengar!

  Härligt att det löst sig med präst! Vad gäller fotograf så är det för mig SJÄLVKLART att ha mer eller mindre heldag. Dock ska vi försöka ordna så att två bekanta (duktiga fotografer!) är med oss på var sitt håll under morgonen/tillfixningen osv. Därefter ”starta tiden med fotograf” så att fotografen är med från vigsel (eller om vi tar foton även innan vigsel) fram till kvällskvisten. Sen vill förhoppningsvis våra duktiga fotografer till gäster ta några fler kort under kvällen. Så blir det inte tok-dyrt ändå..

  Vad gäller min egen planering så har jag hittat skjortor till näbbarnas brallor och väst (H&M!!), näbbklänningar är beställda från aliexpress (hoppas på bra leverans! Har inte beställt från kinasidor tidigare..) och igår fick jag klart med bagare (bagerinna?) för tårtan! Kommer bli sjukt bra med vår tårta hoppas jag! Bifogar ett litet smakprov, samma som bagaren fått som inspiration, om än inte rätt färger, storlek osv! Skrattande


  Har varit lite stiltje på bröllopsfronten i övrigt men till helgen har vi storartade planer på att hinna med en del! Får se på söndagskvällen vad (om?) vi lyckats åstadkomma något! Oskyldig

 • BCJKTDCN

  Kul att det tillkommer fler Öviksbrudar! Uppdaterar listan lite, så vi kan ha lite koll på varandra! :) Men lägger inte till det i trådstartsinlägget, blir så långt inlägg om man ska uppdatera där jämt.. Populärt med att vigas 26/7 verkar det som iaf :)

  Imsevimse: 20140607 - Örnsköldsviks kyrka
  MajaH: 20140614 - Skeppsmalns kapell
  blivande frun: 201406XX -
  Millan: 201406XX -
  Dahdumdum: 20140705 - Sundsvall
  Annali: 20140719 - Partytält på gården
  Miuriel: 20140726 - Skeppsmalns kapell
  Peask: 20140726 -
  TochT: 20140726 - Dekarsögårdens logkyrka 
  BCJKTDCN: 20140802 - Sidensjö kyrka
  Lina Å: 20140823 - Själevads kyrka
  MissGreen: 201408XX - Dekarsögårdens logkyrka
  Fröken J: 20140927 - Örnsköldsviks kyrka
  Beachwedding14: 2014XXXX - Utomlands

 • BCJKTDCN

  Nu har jag i alla fall fått hem näbbklänningarna och de var superfina! Jag är så nöjd :) Hoppas bara att brudnäbbarna kan ha dem också ;) De ska få prova i påsk!
  Igår kom mina såpbubblor hem som jag beställt från Ebay också. Var tvungen att provblåsa så man vet att de funkar :p Kul! Nu väntar jag på att ibjudningskort (del av dem) och placeringskort ska komma hem, även de beställda från Ebay! Och igår upptäckte jag Calligraphen! Har sett sidan förrut då jag kollat efter inbjudningskort men fastnade inte för något där. Så slank ajg in dår igår och märkte att de ju har många andra bra grejer! Såg att de hade erbjudande på personliga servetter just nu också, TIPS! Jag ska gå igenom sidan snarast möjligast och se om man vill ha något mer från den sidan :)
  I övrigt så ska vi hämta ut våra nya förlocningsringar idag eller möjligtvis på lördag! Varit utan riktig ring nu i 1.5 vecka, var tvungen att köpa en H&M-ring bara för att inte känna sig naken på fingret :p

  Hur går det nu för er alla andra??


  Peask skrev 2014-03-11 22:46:03 följande:

  Vore jättetacksam för åsikter om mat o fotograf, så kanske jag kan råda i andra frågor!?  Angående mat ahr jag nog inte nå större tips. Vi hoppas på att kunna ta buffé från Ica Kvantum, om de kan leverera det antal vi vill ha. Förrätt kommer vi nog fixa själva som det ser ut nu. Innan det kommer det att finnas massa frukt osv. ute (hoppas på fint väder!). Efterrätt funderar vi också på att försöka fixa själv eller med hjälp av familjerna. Ska ha en enkel efterrätt så att alla kan spara sig till tårtan ist! Och tårta har jag ju fixat från annat håll.
  Fotograf är svårt. Vad vill du ha? Under hur många timmar? Jag har själv suttit och mejlat flera fotografer under två veckor för att se vad de tar för pris. Varit lite olika kvalitet på fotograferna så att jag kan avgöra vad och hur mycket pengar vi vill satsa på fotograf. Men vi söker ju efter en fotograf för mer eller mindre heldag!
  Annali skrev 2014-03-17 18:35:18 följande:

  Vi ska temat lila och vitt. 


  Kul med samma färger som vi! Lila är så fint!

  Nån som har koll på bra florist i Övik? Som inte tar hutlösa priser? Ska ju runt och fråga lite på påsk tänkte jag..
 • BCJKTDCN

  Heja heja hur går det för er alla? :)
  Här droppar det in grejer (pappersgrejer/kort, dekoration mm) på posten och man blir lika glad varje gång man är nöjd över grejerna man beställt! :D

  Det närmar sig för mig att åka hem och bocka av lite grejer i Övik också. Ingen som har tips på florist? Funderar fortfarande på vilken frisör jag ska vända mig till också.. Tips där kanske?

  Kanske någon har långväga gäster och som har pratat med något hotell eller dylikt för att preliminärboka rum eller kanske tom fått en rabattkod att ge till sina gäster? Tacksam för tips!

Svar på tråden Öviksbrudar 2014!