Inlägg från: Fröken J |Visa alla inlägg
 • Fröken J

  Öviksbrudar 2014!

  Jag bor i Övik, så här passar jag in =)
  Vi planerar att gifta oss den 27/9 i Svenska kyrkan i stan. Festlokal, fotograf och kyrka är bokat (dock inte präst ännu, då vi väntar på svar från den präst som min m2b väldigt gärna vill ska vigas oss). Klänning är inköpt från Tradera, dock måste den sys om en del. Jag misstänker att det är en klänning från Kina eller liknande, spetsapplikationerna är väldigt "plastiga" och det ser helt enkelt inte bra ut. Jag köpte dock klänningen för ynka 270 kr och det är ju ett tag kvar innan bröllopet, så tillsammans med min mamma ska det nog gå att få ordning på den =)

  Bestman och tärna är tillfrågade och vi håller på att fundera på vem/vilka som skulle vilja vara toastpar. Tack vare att min fästman har ett stort kontaktnät så har vi lyckats fixa en duktig kille som kan sköta baren under kvällen, samt en vän som arbetar som kock till vardags och som ska få hålla ställningarna i köket. Vi har dock inte bestämt om han ska laga all mat eller om vi gör det själva, och han att bara sköter varmhållningen/påfyllning/annat köksrelaterat. Tanken är iallafall att vi ska buffé.
  Förra helgen ramlade vi även över en väldigt duktig trubadur, så beroende på hur hennes spelschema ser ut för nästa år så kanske hon ska spela lite på bröllopsfesten =) 

  Mitt största "bekymmer" just nu är min vigselring, jag vill gärna att den ska vara i palladium och i en viss design, men det verkar helt omöjligt att hitta någon guldsmed i den här stan som kan göra annat än släta ringar med diamanter satta i skenan som alternativ! =( (Jag vill ha en solitär med sidostenar).

Svar på tråden Öviksbrudar 2014!