• Chicita

    Vad GÖR man på ett bröllop egentligen?!

    Ni behöver inte "göra" något speciellt.
    Mat, dans, mingla runt och se till att hinna prata med alla gäster osv...

    Det tar längre tid än man tror med både middagen, hinna prata med folk osv.
    Vi hade fullt upp hela dagen kändes det som Glad 

  • Chicita

    Om ni vill så kan ni ju förbereda en kort tipspromenad eller liknande. Sätt upp lapparna (inplastade - ett tips om ni inte har lamineringsmaskin är att sätta i dom i vanliga plastfickor upp och ner, så att när man hänger upp dom så är öppningen på plastfickan neråt (ja man måste ju sätta en häftklammer eller nåt då så att inte lappen åker ur fickan, men då har man inte tillverkat en potentiell regnsamlare i alla fall Flört)

    Sen behöver ni inte skicka ut någon på tipspromenaden om ni inte vill...
    Men om ni känner att "jäklars, vi behöver få ut folk ur lokalen så vi hinner plocka bort lite bord och få ett dansgolv" - eller vad det nu kan vara, kan ju lika gärna vara att folk har grupperat sig och att ni vill "tvinga" dom att mingla även med såna dom inte känner... Tja då har ni ju något klart så det bara är att dela in i lag och skicka iväg dom.
    Se bara till att göra det på ett bra sätt.
    Inte kul att springa på blöta gräsmattor med höga klackar, så försök håll frågorna så nära grus/asfaltsgångar som ni kan. Och om någon inte vill så tjata inte och försök övertala dom. Låt dom stanna inne.
    Våra gäster behövde verkligen en bensträckare efter att ha suttit igenom en flera timmar lång middag med massor av mat (mer mat än vi trodde att det skulle vara) så då passade tipspromenaden bra Glad 

    Om ni hittar på något - hur enkelt och oskyldigt det än kan vara... Så var noga med att det är frivilligt 
    Det är alltid någon som verkligen inte vill ta bilder i ett photobooth, eller gå tipspromenad, eller leka lekar eller vad det nu kan vara som brudparet / toastmastrarna hittar på Glad 

Svar på tråden Vad GÖR man på ett bröllop egentligen?!